Şimdi Ara

Müge ANLI ile tatlı sert canlı yayında Ramiz bey ile zor anlar(videolu)edit geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
1
Favori
817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Müge ANLI ile tatlı sert programında canlı yayında ilginç şeyler yaşandı, işte videosu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyamoto Musashi -- 26 Aralık 2013; 12:55:46 >

• Kaan başka işin gücün yok mu?
  • Chucky Pancamo kullanıcısına yanıt
    Salih başka işin gücün yok mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu programı oldum olası sevmem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chucky Pancamo

Kaan başka işin gücün yok mu?

Varda bu gün nöbetten çıktım, istirahatliyim yani bu gün işsizim...
  • Müge anlı falan hikaye eskiden Yalçın Çakır la Pozitif Reality vardı. Talk show gibiydi gülmekten izleyemiyordum. Bikere alttaki yazılar bile komediydi.

Müge ANLI ile tatlı sert canlı yayında Ramiz bey ile zor anlar(videolu)edit geldi

Bu videoyu koyacaktım:

Tövbe haşa Bismillah bunu ilk defa görüyorum.

Edit: Bu arada Yalçın Çakır falan gır gır makaraydı ancak Ebru Gediz' i hiç bişeye değişmem kadın içten bikere ve böyle sapkın olaylarda kesinlikle müsade etmiyo. Reyting için oynamıyo zaten yayına çıktığı kanaldanda belli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi justlook78 -- 26 Aralık 2013; 14:49:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bozcan

Bu programı oldum olası sevmem

İç karartıcı ancak bununda bir kitlesi var ve işe yarıyor...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evcilik oynarken hamile kaldıma koptum
  • quote:

Orijinalden alıntı: GeyikVakti

Evcilik oynarken hamile kaldıma koptum

Onur yaşın kaç bilmiyorum ancak o videoya kopman pek doğru değil, sonuçta ortada bir dram var, üzücü bir olay var. Büyük konuşmamak lazım.

İnsan dağnadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş...

• 20 Yasindayim. Siz 14 yasinda bir kadinin 14 yasinda bir erkegin hamile birakabilcegine inanabiliyor musunuz hocam ? Olay tamamen reyting

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • herşeyi geçtimde milf be beyler
  • Bu kadını oldum olası sevmem. Çok hırslı bir kadın ve bu hırsı ile etrafında ki herkese saygısızca yaklaşmakta hiç sakınca görmüyor. Dünyanın merkezinin kendisi olduğunu düşünen en sevmediğim kadın tiplerinden biri. Karşısında ki adam yılların hukukçusu, kendisi bir kaç yıldır hukuk okuyor kıytırık bilgileri ile sanki adamın hocası gibi tavırlar içerisin de. Sırf avukat beyi değil orada bulunan doktoru da eziyor. Büyüklük tavırları içerisin de. Kadına asla el kaldırmam, el kaldıranın da karşısındayım ama karşımda böyle bir kadın oldu mu kendime hakim olabilirmiyim bundan emin değilim.
  • Rami, Rahmi, Ramiz, bir karar verin şu adamın adına
  • quote:

20 Yasindayim. Siz 14 yasinda bir kadinin 14 yasinda bir erkegin hamile birakabilcegine inanabiliyor musunuz hocam ? Olay tamamen reyting

Bu devirde her şey olur. Artık eskisi gibi 16-17 yaşına kadar hiçbir şeyden haberi olmayıp, evlendiğinde cinsellik neymiş öğrenen bir nesil yok. Çocuklar artık erken ergenliğe giriyor bunun sonucunda. 10-20 sene önce 10 yaşındaki bi çocuğa "Çocuk nasıl oluyor?" diye sorsan, bilmez. Şimdikilere sor uygulamalı anlatır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ambarad

quote:

20 Yasindayim. Siz 14 yasinda bir kadinin 14 yasinda bir erkegin hamile birakabilcegine inanabiliyor musunuz hocam ? Olay tamamen reyting

Bu devirde her şey olur. Artık eskisi gibi 16-17 yaşına kadar hiçbir şeyden haberi olmayıp, evlendiğinde cinsellik neymiş öğrenen bir nesil yok. Çocuklar artık erken ergenliğe giriyor bunun sonucunda. 10-20 sene önce 10 yaşındaki bi çocuğa "Çocuk nasıl oluyor?" diye sorsan, bilmez. Şimdikilere sor uygulamalı anlatır.

Yeni nesil kotuye gidiyor ha :) 14 yasinda yanaktan operdik biz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Onur benim yaşım 36
    2001 yılında iken bir askerimiz vardı içtima alanında intihar etti, jandarma tutuklamaya gelmişti. Üzerini görsen terminator oturup ağlardı haline neyse (jilet izleri vesaire). 9 yaşındaki bir kız çocuğuna tecavüz etmiş izinde iken. Bazen o kadar değişik şeyler görüyorsunki; hem haline şükretmen gerekiyor hemde yuhhh artık diyorsun.
    Malesef bu olayın olabilitesi var. Yalan veya doğru günahı boynuna ancak olmaz değil...
    Kimi çıkıyor tv lik oluyor kimi içine atıp dünyayı zindan ediyor kendine, malesef toz pembe değil dünya.

Sen yinede deme riske girme valla...

• GeyikVakti kullanıcısına yanıt
    Hocam bizim dedelerimiz falan hep 14- 16 yaş aralığında evleniyor ve çocukları oluyordu yani bence olabilir tamamen hormon meselesi ancak kadında yaşamış belliki boğazı düüğümleniyor anlatırken ben bunun reyting oyunu olduğunu düşünmüyorum.
  • Saygilar abi :) Haklisin olabilir boyle seyler fakat bunu o yasta yapip simdide tv ye cikip anlatmasi yuzsuz gibi bana garip geldi ondan yazdim oyle

• quote:

Saygilar abi :) Haklisin olabilir boyle seyler fakat bunu o yasta yapip simdide tv ye cikip anlatmasi yuzsuz gibi bana garip geldi ondan yazdim oyle

evet sende haklisin ama hulogggcu zihniyet malesef ; polise gitmez yayinda soyler herkesi kendimiz gibi zeki dusununce olmuyor, zekasi yerlerde olanlarda var, uyum gostermelisin
    cevabin icin tesekkur ediyorum, mantikli birisisin...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.