Şimdi Ara

Müftü hem Atatürk'e hakaret etti hem de ben yapmadım dedi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
159
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
1 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • OdaTV'nin haberine göre, daha önce ilçedeki Kur'an Kursları'nın 60 bin liralık elektrik borcunu ödeyenlerin cennete gideceği vaadinde bulunduğu iddiasıyla gündeme gelen Yalvaç Müftüsü Ömer Can şimdi de WhatsApp durumundan Atatürk’e hakaret iddialarıyla tartışılıyor.

Müftü Ömer Can'a ait olduğu söylenen paylaşımda “Fatih Sultan Mehmed Han gemileri karadan yürütüp çağ açıp, çağ kapattı. Reis Yüz yıllık Lozan dayatma zulmünü ve ekonomik esaretini yıkarak milli kalkınma ve şaha kalkma bayrağını cihana ilan edişinin sembolünü gösterdi. Anlayanlar gözyaşı ile şahadet getirerek Allah’a yaklaşıyorlar. Anlamak istemeyenler Onuncu Yıl Marşı ile tağutlarına (tapınılan varlık, put) tapınarak avunuyorlar” mesajı vardı. Söz konusu mesaj “TOGG açılış töreninin hatırlattığı” ön mesajı ile paylaşıldı.

Çeşitli sosyal medya hesaplarında Yalvaç Müftüsü Ömer Can’a ait olduğu iddia edilen bir whatsaap durum fotoğrafı paylaşıldı. Bu duruma tepki gösteren Yalvaç Bağkonak Köyü Muhtarı ve ADD Temsilcisi İsmail Başoda da “Yalvaç Müftüsü Ömer Can Whatsaap uygulamasına koymuş olduğun durum hakkında sana söylenecek çok şeyim var… Yalvaç Müftüsü Ömer Can hakkında Cumhuriyet Başsavcılığı'na Atatürk’e hakaret, Halkı kin ve Düşmanlığa tahrik etme suçundan dolayı Suç duyurusunda buldum. Haddini bil Müftü bey” mesajını verdi.

Müftü Ömer Can ''Bu söylenen tamamen yalandır, iftiradır. Böyle bir paylaşımım olmadı, kuyumu kazıp üzerime oynamaya çalışanlar var. Daha evvel de hakkımda algı yapılmaya çalışılan benzer olaylar yaşandı, haberler çıktı.'' dedi.

Ancak gazeteci Bora Tüfekli, Ömer Can’ın WhatsApp durumunu gördüklerini ve sadece fotoğraf olarak değil, bizzat telefon numarasının ve durumunun göründüğü bir video da çektiklerini ifade etti.

Müftü hem Atatürk'e hakaret etti hem de ben yapmadım dedi

https://www.yenicaggazetesi.com.tr/ispartanin-yalvac-ilcesinde-muftuluk-yapan-omer-can-hem-ataturke-hakaret-etti-hem-de-ben-yapmadim-dedi-592798h.htm

Euro dolar kac olmus onemli degil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Kapıları çalan benim kapıları birer birer.
    Gözünüze görünemem göze görünmez ölüler.
    Hiroşima'da öleli oluyor bir on yıl kadar.
    Yedi yaşında bir kızım büyümez ölü çocuklar.
    Saçlarım tutuştu önce gözlerim yandı kavruldu.Bir avuç kül oluverdim külüm havaya savruldu.
    Benim sizden kendim için hiçbir şey istediğim yok.Şeker bile yiyemez ki kâat gibi yanan çocuk.
    Çalıyorum kapınızı,teyze, amca, bir imza ver.Çocuklar öldürülmesin şeker de yiyebilsinler.
  • Kuzeni yazmış o zaman.
    Yok o da olmaz. Kuzeni yakmak olmaz.
    Arkadaşının kuzeni yazmıştır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buradan bir taytlı geçti -- 1 Kasım 2022; 17:14:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Dünya, İstanbul'un fethiyle çağ açıldığını/kapandığını kabul etmez. Dünya, Rönesans ile (?) bir çağın kapandığını yeni bir çağın açıldığını kabul eder. Ha şunu desek doğrudur, Fatih Sultan Mehmet İstanbul'u alınca Bizanslı aydınlar İtalya'ya (?) gidiyor. Orada Rönesans'ın başlamasında etkileri oluyor. Doğrudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denn.zent -- 1 Kasım 2022; 17:17:11 >
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.