Şimdi Ara

Müfettiş ilkokul 1. sınıf öğrencilerini, tek tek odaya alıp 'Atatürk mü Erdoğan mı?' diye sordu..!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
2.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siteniz hayırlı olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Soru mu bu tabi Hazreti Yuce Reis Recep Tayyip Erdogan

• bugün o okul öğretim veriyorsa sen müfettiş olmuş teftiş yapıyorsan o öğrenciye soru sorabiliyorsan hepsi ATATÜRK sayesindedir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The SATANİST -- 4 Mart 2017; 13:15:33 >
  • Tiyatro

• vatan hainliğidir çok net.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerçekçi değil

• quote:

Orijinalden alıntı: ULU HAKANDAN istimdat

Gerçekçi değil

Sizin için ne gerçek öğrenebilir miyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ULU HAKANDAN istimdat

Gerçekçi değil

Millet toplanmış ayaklanmş okul önünde kameralara konuşuluyor ve herkes aynı şeyi söylüyor ve gerçek değil

Gidin arkadaş ya.Oyun falan oynayın bakın hava da güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyoruk -- 4 Mart 2017; 14:5:57 >
  • Yazıklar olsun bunlar bile hayır sebebi benim için

• Atatürk'ü karşısında kanlı canlı görse tir tir titreyecek adam Atatürk'ün karşılaştırmasını yapıyor işte bu kadar nankörler adamlar resmen ülkenin geçmişine çamur atıyor unutturmaya çalışıyor.
    Geçmişimizi unutmayacağız unutturmayacağız bu böyle biline!
  • Pislikler ve böylelerine ses çıkarılmıyor hiç görülmüyor.Andımızı okuyan öğrencileri de susturmuşlardı amaç Atatürk düşmanlığı işte pislikler

• Elin yabancısı liderlerini yere göğe sığdıramaz bizimkilerde nasıl çamur atsak acaba diye düşünür işte maalesef böyle bir ülkeyiz hatta ülkemiyiz onu bile bilemiyorum artık
  • Uzak bir akrabam olan suan vefat etmis eskiden meb de mufettis olan bir yakinimi anlatmak istiyorum.

Kendisi 1924 dogumludur. Atatürk ve cumhuriyet degerlerine bagli bir Türk gencidir ve koy enstitusu mezunudur. Bu adam zamaninda cumhuriyete ve Atatürk'e derste laf etmis bir ogretmen gorur ve o ogretmeni tum ogrencilerin gozu onunde asagilar ve dover. Ardindan kullandigi yasal haklariyla bu ogretmenin mesleginden olmasini saglar.

Bu olay yanlis hatirlamiyorsam 70-80 lerde yasanmis. O ogretmen hakettigini bulmus.

Bir de su adamlara bakin be. Eski mufettislere bak bir de su cigeri 5 para etmez yalakalara.
    Umarim hesap gunleri yakindir, hepsi cezalarini agir bedellerle oderler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tayyip Erdoğan ne yapmış arkadaş benim atamla bir tutuluyor yada tutulmaya çalışılıyor... Kimse kusura bakmasın Atatürk ile Tayyip Erdoğan kıyaslama yapılamaz birisi bu ülkenin kurucusu diğeri normal bir cumhurbaşkanı... Benim atam ile kimse kıyaslanamaz benim atam gibisi de bir daha gelmez....

• Bu daha başlangıç

• Atatürk ile öldüğünden 5 sene sonra adı bile hatırlanmayacak birisini niye karşılaştırır anlamış değilim
  • Erdoğan kim?

• Aklıma hep bu geliyor 😂😂

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.