üstelik işlerin %95'i veri girmek, mail forwardlamak, toplantı daveti oluşturmak falansa? bence evet. benden sonra 2 eleman girdi hiçbirine böyle bir şey demedi ve 2si de benden kötü çalışıyordu. |
müdürün ikide bir 'senden beklentimiz yüksek' demesi mobbing midir?

-
-
-
ya bu müdürleri yöneticilik eğitimine yolluyolar, orda bunların aklında kalan birkaç laf oluyo, bunlar da sana gelip o lafları söylüyorlar işte. sürekli aynı lafın söylenmesi hoş değil ama bunu yapan çok.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Banada öyle dediler sen zekisin falan dediler hsghjk
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benimde sizden beklentim cok de.maas kidem mevkii vb.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beklentinizi ölçülebilir olarak tanımlayın demende fayda var. Müdür dediğin yabancı kelimeleri de seviyorsa bana S.M.A.R.T Goals verin diyebilirsin.
Specific
Measurable
Achievable
Realistic
Timely
-
İmkansızları Başaran Pablo Vader
Seneler sonra kıymetini ancak anlayabildiğim müdür her toplantıda her hangi bir şeye sinirlendiğinde bana dönüp “Cemil seni kovacağım” derdi.
Arkadaşlar “Müdür yine sinirli Mazlum’ u getirin” deyip alay ederdi?
Hatta bir seferinde sabah sabah öyle bir fırça kaydıki kendime öğleden sonra izin verip, kızı eve çağırdım, stress attım…
Anlattıklarından anlaşılıyor ki, gerek özel sektörde gerekse gamuda herkeş seni kum torbası niyetine kullanmış ve kullanmaya da devam ediyiii...
-
Çünkü müdür toplantı sonrası erkek elemanlarla lüks bir otelin roof barına veya lüks bir içkili restorana gidip kafa çekmeyi severdi ve ben bu olaydan uzaktım.
Bunu değişik zamanlarda “Toplantı sonrası erkek erkeğe bir yerelere beraber giderken Cemil bir anda ortadan kayboluyor ve evine gidiyor. Evli olsa anlarım ama bekar adamsın ne acelen var eve kaçıyorsun.” şeklinde ifade ederdi.
Hatta bana “Sen neden içmiyorsun?” diye sorduğunda “Ben Müslümanım” şeklinde cevap vermiştim de “Biz Müslüman değil miyiz?” demişti.
Ve her zaman o kabarık faturaları eğlenceleri kendi öderdi, hatta emekçi kadınları bize hizmet etmeleri için kendi kiralardı.
İşte böyle bir müdürün kıymetini bilemedik…
Hocam sen naptın ya benim müdür daha deneme sürem dolarken aldığın maaşın hakkını ver muhabbeti yapıp daha düşük pozisyona layık olduğumu ima ediyordu utanmaz herif, birkaç yaş daha genç olsaydım kanımın kaynadığı zamanlarımda ağzını yüzünü kırardım onun
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 20 Eylül 2023; 12:52:7 >
Bir seferinde Beylikdüzü Ramada Hotel’ de iş toplantısı nedeniyle konaklarken oda kapım çalındı.
Açtığım seksi bir hatun “Cemil Bey değil mi? Beni Müdür Bey gönderdi…” der demez “Anladım ama müsait değilim” deyip yüzüne kapattım.
Ertesi gün ICQ’ dan bulduğum kızı otele getirdim.
Sanırım bu olayı hakaret olarak algıladı, çünkü kısa süre sonra kovuldum…
Bizimki böyle ortam nedir bilmezdi bi kere şirketçe eğlence mekanına gitmiştik sarhoş olmuştu pistin ortasında oynamıştı yazık adam kırk yılda bi eğlence mekanına girmiş
Bu müdürden çok şeytana benziyor " takıl bana, hayatını yaşa" gibi sözde bir aktivite altında kendisine tabi olanları da kendisini de cehenneme sürüklüyormuş...
-
Yumuşak bir tarafı olduğunu arkadaşla beni evine iş bahanesi ile davet ettiğinde farketmiştik.
İş yerinde göstermediği rahat tavırları (Bana göre yılışık) evinde bize göstermişti.
Evi içki ambarı gibiydi her çeşit vardı. Viski, puro vs ikram etti “Sağolun, görevdeyken içmiyorum” demiştim.
Tabi diğer arkadaş kafayı bulunca bütün iş bana kalmıştı…
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

ya bu müdürleri yöneticilik eğitimine yolluyolar, orda bunların aklında kalan birkaç laf oluyo, bunlar da sana gelip o lafları söylüyorlar işte. sürekli aynı lafın söylenmesi hoş değil ama bunu yapan çok.
|
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X