Şimdi Ara

Müdür yardımcısıyım sorular sorabilirsiniz.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
32
Cevap
1
Favori
2.552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ortaokulda müdür yardımcısıyım merak ettiklerinizi sorabilirsiniz.

• kel misin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tavsiye eder misiniz ?

bir köy orta okulunda müdür yardımcısı olacak bir yakınım da, kararsız.
  • bekarsan bekar kadın öğretmenlerle ek ders yapıyor musun?
    yere düşen öğrencileri ne yapıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: -TRioN-

kel misin
    İyiydiKel değilim ama müdürümüz kel
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

tavsiye eder misiniz ?

bir köy orta okulunda müdür yardımcısı olacak bir yakınım da, kararsız.
    Bende köy ortaokulunda müdür yardımcısıyım.Bulunduğu il ilçe ve okulun akademik başarısına göre değişir.Tabi bazı şeylerden sen sorumlu olursun, evrak yükün fazla olur okulun işleriyle, öğrencilerle öğretmenlerle uğraşırsın.Birazda iş bilmen çabuk öğrenmen gerekir, yeri geliyor öğretmenlere bir evrakı doldumayı anlatmaya çalışıyorum sonra gene yanlış yapıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ohol Oula

bekarsan bekar kadın öğretmenlerle ek ders yapıyor musun?
    yere düşen öğrencileri ne yapıyorsun?
    Bekarım , bekar kadın öğretmenler de çokta ama tek yapıyorum ek dersleri
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam bende 1 soru sorucam etrafimada da cok ogretmen var yaptiginiz is supesizki zor ve kutsal ama kime sorsam maas az yetmiyor az aliyoruz ek derslerden para almiyoruz demekte;lakin en guzel yerlerde tatil araba ve evi olmayan ogretmen gormedim desem yalan olmaz bu durum sizde nasil yani mudur yardimcilari maasi farklimi yada ek ucretler 1 ogretmene yetmiyormu tabi sunuda ekliyim normelde benim tanidiklarimin cogu baska bir ogretmenle evli saygilarimla

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bıyıklı mısın

• hep merak etmisimdir. İçten içe müdüre kıl oluyor musunuz? Bir de müdür gidince okuldaki en büyük yetkili siz olunca nasıl bir hisse kapılıyorsunuz
  • müdür yardımcısı müdür yardımcısı mıdır?
  • haqueim H kullanıcısına yanıt
    MÜDÜR MÜDÜR MÜDÜR ?

sen önce onu bi anlat hele hocam ?
  • adama sorulan sorulara bak mesleğini tehlikeye atacaksınız
  • Deníz kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam. aslında arkadaş zaten o işleri yapıyor en eskilerden olduğu için ama müdür olmak istemiyorum diyordu, deneyimli öğretmen de kalmadığı için okulda, en azından müdür yardımcısı olarak kalayım bari fazla derse girmem diyordu. çünkü öğretmen olarak kalsa da o işleri yeniler öğrenene kadar yapacak öğretecek mecburen. dediğiniz gibi bazen online bir form doldurulması gerekiyor kırk kere söylüyoruz yapmıyorlar yapamıyorlar, bunlar nasıl öğretmen olmuş dersiniz... hayırlısı.

mecburen müdür ya da yardımcısı olacak galiba, çok da kötü bir yanı olmaz herhalde Allah'ın izniyle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: secovaleo

Hocam bende 1 soru sorucam etrafimada da cok ogretmen var yaptiginiz is supesizki zor ve kutsal ama kime sorsam maas az yetmiyor az aliyoruz ek derslerden para almiyoruz demekte;lakin en guzel yerlerde tatil araba ve evi olmayan ogretmen gormedim desem yalan olmaz bu durum sizde nasil yani mudur yardimcilari maasi farklimi yada ek ucretler 1 ogretmene yetmiyormu tabi sunuda ekliyim normelde benim tanidiklarimin cogu baska bir ogretmenle evli saygilarimla
    2 yıldır öğretmenim ve 1 yıldır müdür yardımcılığı yapıyorum ve inanın ki birikmiş param yok.Kira , kömür parası , elektrik,internet,faturalar, kredi kartı derken birşey kalmıyor.Dediğiniz şeyler evli çalışan öğretmenler için oda yıllarca çalıştıktan sonra tabi.O kadar da olsun sonuçta 2 maaş giriyor eve.En güzel tatil yerlerine filan da gitmiyorlar kışın ucuza satın alıyorlar tatili ve normal bir tatil yapıyorlar.Müdür, müdür yardımcıları ve öğretmenlerin maaşları aynıdır.Bizim ek dersimiz fazladır, haftalık belli bir saat yönetim görevi ücreti alırız.Haftalık 30 saat derse giren bir sözleşmeli branş öğretmeni ortalama 1250 tl ek ders ücreti alır , haftada 12 saat derse giren bir müdür yardımcısı ise 1523 TL ek ders alır.

• yere düşen öyrencileri ne yapıyorsunuz??
  • Yaş kaç

• quote:

Orijinalden alıntı: MaDMaxiBo

teşekkürler hocam. aslında arkadaş zaten o işleri yapıyor en eskilerden olduğu için ama müdür olmak istemiyorum diyordu, deneyimli öğretmen de kalmadığı için okulda, en azından müdür yardımcısı olarak kalayım bari fazla derse girmem diyordu. çünkü öğretmen olarak kalsa da o işleri yeniler öğrenene kadar yapacak öğretecek mecburen. dediğiniz gibi bazen online bir form doldurulması gerekiyor kırk kere söylüyoruz yapmıyorlar yapamıyorlar, bunlar nasıl öğretmen olmuş dersiniz... hayırlısı.

mecburen müdür ya da yardımcısı olacak galiba, çok da kötü bir yanı olmaz herhalde Allah'ın izniyle.
    Öğretmen olarak kalsa yapmayabilir, kimse bir şey yaptıramaz.Kim müdür, müdür yardımcısı olmuşsa yapmak zorundadır işlerini.İşler yürümezse idarenin sorunu olurÖğretmen idarenin işlerini yapmakla yükümlü tutulamaz.O işleri yapıyorsa bilende yoksa 1 sene denesin müdür yardımcılığını, ders sayısı az olur nöbet tutmaz ama sorumluluğu daha fazla olur.İlçe müdür olarak görevlendirme vermeye filan çalışırsa kabul etmesin kesinlikle, okuldaki tüm işleri yapmış ve bu işlere aşina biri olarak ben bile yapmam müdürlük.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalock

hep merak etmisimdir. İçten içe müdüre kıl oluyor musunuz? Bir de müdür gidince okuldaki en büyük yetkili siz olunca nasıl bir hisse kapılıyorsunuz
    Müdür zaten arkadaşım, aynı sene atandık.Kıl olma durumu yok, başka yerlerde çok var tabi.En büyük yetkili olunca herhangi bir hisse kapılmıyorum, müdür olmadığı zamanlar tüm işler bana kalıyorBi havası yok anlayacağın.

@Turin Turambar.
    Yaşım 30, Branşım Fen Bilimleri

@Nikopoll
    Arkadaşını kaldır diyorum bir yerine bir şey oldu mu diye soruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Deníz -- 13 Haziran 2019; 20:29:51 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.