Şimdi Ara

müdür yardımcısı bildiğin tehdit etti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
647
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet arkadaşlar bu oukldaki ikinci günüm şimdi yaşım 15 aslında lise 1 e gidiyor olmam lazım ama okula 1 yıl geç başladım her neyse ben alipaşa adlı okulda okuyordum benim okuduğum oukl ilkokul oldu ve bizde çorlu ortaokulu denen okula geçtik okulun ikinci gününde müdür geldi bu kolidorda bir günde iki kavga olmuş dedi bu okulda ilk defa bi günde iki defa kavga oldu dedi ben disiplinliyim eğer birisyle kavcga ederseniz ikinciye benle kavga edersiniz sonra kınnama alıp bizi kötü bi okula gönderceğini söledi okulun isminide felen söyledi ama vermek istemiyorum kavga eden bizim sınıftan değildi zaten öğretmenin tekide bizi sınıf öğretmenimize şikayet etmiş çok konuşuyolar falan ama artık neden osla bilmem bugun din öğretmeni geldi ve bizi sevdi çok güzel dinliyodunuz vs vs dedi ama diğer öğretmenler aynıdeğil çoğuyla tanıştık sayılır 6 tane öğretmen derse girdi zaten ben gıcık oldum okulda durmak bile istemiyorum hey gidi eski okulum hey :):)

edit=sınıf öğretmenimiz bizle berber geldi şuanki okuluma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi halil852 -- 17 Eylül 2013; 19:13:38 >

• Biri çevirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • +1
  • evet şimdi 1-B den Ali arkadaşımız Sen Ne Diyon adlı şiiri okuyacak
  • e ne yapalım??
  • Tehdit etmemiş ki, bu her müdürün rutin konuşmasıdır eğer böyle ağlayıp duracak isen çağır velini alsın seni okuldan.
    Yeni nesile bak yahu.
  • kolidorda kavga etmeyin tamam mı ? yoksa öğretmenin kulağını çeker hadi sütünü içte yat.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

kolidorda kavga etmeyin tamam mı ? yoksa öğretmenin kulağını çeker hadi sütünü içte yat.

hiç hoş değil
    ağlamıyom yahu adam dedi bize en ufak şeydi kınama alıp ilçenin en kötü okula var kürtlr felen var o okulda 1 kasım onaa göndercem dedi şuanda birinci uyarınızı aldınız ikincide afetmem dedi
  • Beter ol
  • quote:

Orijinalden alıntı: halil852

quote:

Orijinalden alıntı: gbzlim

kolidorda kavga etmeyin tamam mı ? yoksa öğretmenin kulağını çeker hadi sütünü içte yat.

hiç hoş değil
    ağlamıyom yahu adam dedi bize en ufak şeydi kınama alıp ilçenin en kötü okula var kürtlr felen var o okulda 1 kasım onaa göndercem dedi şuanda birinci uyarınızı aldınız ikincide afetmem dedi

okulda daha bebe olduğunuz hocalar ilk günden gözünüzü korkutup pısırık bir öğrenci yetiştirmeye çalışıyo bunlar klasik laflardır .
    Telefonu kaptırırsanız yıl sonuna vermeyiz telefon kesinlikle yasak felan vb. dahad uzar gider.
  • ayrıca emin ol senden daha geç yatıyorumdur
  • çorluda hangi okuldasın ?
  • telefon getiriyoruz felende senin dedğin öle değil bizim mahaledeki çocuk kınama yedi gerçekten öğretmen dava açtı çocuğa ve sonuç çocuğun okul puanı 83 ve düz geçti kınama nedeni arkadan çocuğu biri ittirmiş oda hocanın poposuna çarpmış nedeni bu
  • Lan bize sizin ebenizi s..., sizi altin varakli sandalyeye oturturum derdi elini yumruk seklinde yapip orta parmagini hafif disarda tutarak bunu goruyor musunuz diyip yukari kaldirirdi kendini gelistirmis sizinki sen hala agliyorsun

• quote:

ayrıca emin ol senden daha geç yatıyorumdur

• quote:

Orijinalden alıntı: Evlad-ı Osmanlı

Biri çevirsin

+1 ne diyor bu ilkokullu
  • quote:

Orijinalden alıntı: skyfor

Lan bize sizin ebenizi s..., sizi altin varakli sandalyeye oturturum derdi elini yumruk seklinde yapip orta parmagini hafif disarda tutarak bunu goruyor musunuz diyip yukari kaldirirdi kendini gelistirmis sizinki sen hala agliyorsun

ağlıyorum valaha hüngür hüngür çok atınız bu müdür bi başka ya anlatamadımki diğer müdürden dayak bile yedim suratımda 5 parmağının izi çıkmıştı o şekilde yani nsaıl deyim anlatamadimki dayaktan felen korkum yokta başka bişey ya

• quote:

Orijinalden alıntı: eye4you

çorluda hangi okuldasın ?

eskiden alipaşa da idim şimdi çorlu otraokuluna geçtim müdürde sorun yok üdür yardımcısında sorun büyük ihtamal değişmiş heralde bu yenisi üniver ve alipaşadan gelenlere bu yıl sevmiyo neden bilmiyom biz yeni geldik ama ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: akrilik

quote:

ayrıca emin ol senden daha geç yatıyorumdur

OOO MANYAK LAF MANYAK LAF

• quote:

Orijinalden alıntı: MağaraAdam

evet şimdi 1-B den Ali arkadaşımız Sen Ne Diyon adlı şiiri okuyacak

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.