Şimdi Ara

Mucizevi İran İksiri..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
5.251
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kilo Aldırıcı Mucize İksir İranlı bir aktar tarafından sadece bitki kökleri kullanılarak elde edilmektedir ve eşi benzeri yoktur.

Diğer kilo aldırıcı ürünlerin aksine mucize iksirden az miktarda kullanmak kafi gelmektedir. Sabah ve akşam olmak üzere 1 bardak süte yada meyve suyuna sadece 1 çay kaşığı katılarak içilmektedir. Mucize iksirden tat yada koku almazsınız. Sanki sadece süt yada meyve suyu içmiş gibi olursunuz. Sütle alındığında sadece ağızda hindistan cevizi kırıntısı alınmış hissi verebilir, meyve suyu ile alındığında ise hiçbir koku yada tat almazsınız.

Kilo Aldırıcı Mucize İksiri kullanmaya başladıktan itibaren ilk günden başlamak üzere müthiş bir şekilde açlık hissedeceksiniz ve normalin 2-3 katı yemeye başlayacaksınız. Yediğiniz herşeyden olağanüstü zevk alacaksınız. Birşeyler yemek sizin için zevke dönüşecek. Tabağınızda asla yemek bırakmayacaksınız ve bunu zevkle yapacaksınız. Kilo almaya başlayacaksınız, Enerjiniz aratacak ve hayata daha pozitif bakacaksınız. Ve 1 ay sonunda 8-12 kilo alacaksınız.

KİLO ALDIRICI'NIN İÇERİĞİNDE NELER VARDIR?

Şahtere Otu:

* İştah salgısını attırır.
    * Mide dostu bir bitkidir.
    * Kanı temizleyici özelliği vardır.
    * Damar sertliğinde faydalıdır.
    * Mide ağrısı şikâyetlerini giderir.

İndiba:

* Bedeni güçlendiren kuvvetli bir toniktir.
    * İştah açıcıdır.
    * İdrarı söktürür.
    * Kanı temizler

KİLO ALDIRICI'NIN ETKİLERİ

* Kilo Aldırıcı ile 1 Ayda 8-12 Kilo Alabilirsiniz.
    * Ürünün 1 kutusu 1 aylık kullanım içindir.
    * İştahsız mısınız?
    * Ben asla kilo alamam mı diyorsanız.
    * Giydiğiniz kıyafetlerin size yakışmadığını düşünüyorsanız
    * Başkalarının size ne kadar zayıfsın demelerinden çok sıkıldıysanız
    * Her şeyi denedim kilo alamadım mı diyorsunuz?

KİLO ALDIRICININ KULLANIMI VE FARKI

Sabah ve akşam tok karnına 1 çay kaşığı 1 su bardağı süte yada meyve suyuna karıştırılarak içilir.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mucizevi İran İksiri: Kilo Alımı İçin Bir Çözüm mü?

Kilo almakta zorluk mu yaşıyorsun? İran iksiri olarak bilinen geleneksel bir formül, hızlı ve etkili bir çözüm olarak tanıtılıyor. Ancak, bu iddiaların ne kadar doğru olduğunu öğrenmek önemlidir.

İran İksiri Kilo Aldırıcı mı?

İran iksiri, kilo alımını desteklediği iddia edilen bitkisel bileşenlerden oluşan bir karışımdır. Bu bileşenlerin iştahı artırdığı, metabolizmayı hızlandırdığı ve kilo alımını kolaylaştırdığı söylenmektedir.

Kilo Aldırıcı İran Hapları ve Şurubu

İran iksiri hap ve şurup şeklinde de bulunmaktadır. Haplar, kilo almak isteyenler için kolay bir seçenek sunarken, şuruplar daha hızlı sonuçlar verebilir.

İran Hapı Nerede Satılır?

İran iksiri hap ve şuruplarını eczanelerde, sağlık mağazalarında veya çevrimiçi olarak bulabilirsiniz. Ancak, kaliteli ve güvenilir bir kaynaktan satın aldığınızdan emin olmanız önemlidir.

İran Hapı Kilo Aldırır mı?

Bazı kullanıcılar İran iksirinin kilo almalarına yardımcı olduğunu bildirmiştir. Bununla birlikte, herkesin vücudu bu iksire farklı tepki verebilir. Yan etkileri önlemek ve istenen sonuçları elde etmek için talimatlara dikkatle uymanız önemlidir.

Sonuç

İran iksiri, kilo almak isteyenler için potansiyel bir çözüm olabilir. Ancak, bu iksiri kullanmadan önce bir sağlık uzmanına danışmanız ve güvenilir bir kaynaktan satın aldığınızdan emin olmanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Hacı bu zengin iksiri.Günde o kadar öğüne para yetecek mi bakalım?Millet karnım doysun diye bir parça ekmeğe muhtaç,herifçioğlu gitmiş açlık iksiri yapmış iyi mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shuffy -- 18 Mart 2009; 14:38:36 >
  • evet bizim burdaki bi baharatcıya da sormustum 80 tl mi ne demişti fiyatına.. Kullanmadım kilo aldırıyo mu bilmiyorum ama baska bi macun verdi onu kullandım 1 ay 5 kg anca alabildim
  • quote:

Orjinalden alıntı: LsR

evet bizim burdaki bi baharatcıya da sormustum 80 tl mi ne demişti fiyatına.. Kullanmadım kilo aldırıyo mu bilmiyorum ama baska bi macun verdi onu kullandım 1 ay 5 kg anca alabildim

macun direk kilomu aldıdrdı yoksa iştahmı açtı?
  • bu iksiri yeni duydum da nerelerde hangi isim adı altında satılır ?
    macun kullanan arkadas kullanımı nasıl yapmış onun fiyatı nedir ?
    ben de biraz kilo alsam iyi olacak...
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeus1907

bunu kullanan duyan bilen var mı?

Kilo Aldırıcı Mucize İksir İranlı bir aktar tarafından sadece bitki kökleri kullanılarak elde edilmektedir ve eşi benzeri yoktur.

Diğer kilo aldırıcı ürünlerin aksine mucize iksirden az miktarda kullanmak kafi gelmektedir. Sabah ve akşam olmak üzere 1 bardak süte yada meyve suyuna sadece 1 çay kaşığı katılarak içilmektedir. Mucize iksirden tat yada koku almazsınız. Sanki sadece süt yada meyve suyu içmiş gibi olursunuz. Sütle alındığında sadece ağızda hindistan cevizi kırıntısı alınmış hissi verebilir, meyve suyu ile alındığında ise hiçbir koku yada tat almazsınız.

Kilo Aldırıcı Mucize İksiri kullanmaya başladıktan itibaren ilk günden başlamak üzere müthiş bir şekilde açlık hissedeceksiniz ve normalin 2-3 katı yemeye başlayacaksınız. Yediğiniz herşeyden olağanüstü zevk alacaksınız. Birşeyler yemek sizin için zevke dönüşecek. Tabağınızda asla yemek bırakmayacaksınız ve bunu zevkle yapacaksınız. Kilo almaya başlayacaksınız, Enerjiniz aratacak ve hayata daha pozitif bakacaksınız. Ve 1 ay sonunda 8-12 kilo alacaksınız.

KİLO ALDIRICI'NIN İÇERİĞİNDE NELER VARDIR?

Şahtere Otu:

* İştah salgısını attırır.
    * Mide dostu bir bitkidir.
    * Kanı temizleyici özelliği vardır.
    * Damar sertliğinde faydalıdır.
    * Mide ağrısı şikâyetlerini giderir.

İndiba:

* Bedeni güçlendiren kuvvetli bir toniktir.
    * İştah açıcıdır.
    * İdrarı söktürür.
    * Kanı temizler

KİLO ALDIRICI'NIN ETKİLERİ

* Kilo Aldırıcı ile 1 Ayda 8-12 Kilo Alabilirsiniz.
    * Ürünün 1 kutusu 1 aylık kullanım içindir.
    * İştahsız mısınız?
    * Ben asla kilo alamam mı diyorsanız.
    * Giydiğiniz kıyafetlerin size yakışmadığını düşünüyorsanız
    * Başkalarının size ne kadar zayıfsın demelerinden çok sıkıldıysanız
    * Her şeyi denedim kilo alamadım mı diyorsunuz?

KİLO ALDIRICININ KULLANIMI VE FARKI

Sabah ve akşam tok karnına 1 çay kaşığı 1 su bardağı süte yada meyve suyuna karıştırılarak içilir.

dostum kullanan fln varmı ona göre alacagın yere bi danış yoksa seni kaybetmeyelim

• Bende duymuştum bunu,iranlı aktar olayı saçma geldi o aktar holding sahibidir şimdi,seri üretim bu her yerde var,nekadar mucizevi bişey bilemem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DenizSupra -- 20 Mart 2009; 19:38:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bende merak ediyorum işe yarayıp yaramadığını
  • Bi ben bunları anlamam kanı temizlediğini nasıl anlıyolar ? Deney yaptık diyolarda daha araştırmacılar ilaçlar için parayla denek tutuyolar.Şimdi şu dandik bitki kökünü denemek içinmi adam tutucaklar ? Hay Allah'ım ya inanmayın şu salak şeylere.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tahqra

Bi ben bunları anlamam kanı temizlediğini nasıl anlıyolar ? Deney yaptık diyolarda daha araştırmacılar ilaçlar için parayla denek tutuyolar.Şimdi şu dandik bitki kökünü denemek içinmi adam tutucaklar ? Hay Allah'ım ya inanmayın şu salak şeylere.

pardon ama bu salakça dedğin olayı tüm tıbbi ilaçlar için de düşünebiliriz.
  • arkadaşlar ben çok uzun detaylı araştırmalarımdan sonra hanım için sipariş verdim bu gün elimize geçecek.. kullanıp size gerekli detayları verebilirim...
  • Bir ay boyunca hergün fastfood ye bak nasıl kilo alıyosun.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baykarizmaizmir

arkadaşlar ben çok uzun detaylı araştırmalarımdan sonra hanım için sipariş verdim bu gün elimize geçecek.. kullanıp size gerekli detayları verebilirim...

merakla beklioruz
  • çekiliniz, gidiniz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: baykarizmaizmir

arkadaşlar ben çok uzun detaylı araştırmalarımdan sonra hanım için sipariş verdim bu gün elimize geçecek.. kullanıp size gerekli detayları verebilirim...

hocam direkt kullanmayın bir doktora danışın bence. zararıda olabilir. böyle şeylerden zehirlenenler gördüm.
  • şaka maka kilo aldırıyorsa anında alırım.
  • Bu iksiri nerden alırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.