Bildirim
Muazzam eleyici ve özgün fizik sorusu(karekök ygs)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Cevap ney ? Ben olsam boş bırakırdım. -
şıkları eleyerek gitmen akıllıca -
Bugün çözdüm bu soruyu. Ygs'de termometre okumamızı istiyor ösym. Bence gayet sınav seviyesinde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ne diyosun ara ara çözelimmi bu soruyu kalıcı olması açısından? -
Karekök fen çözmeyin diye konu açtım o kadar,hala niye çözmeyelim diye soran çıkıyor,yoruldum artık durumu izah etmekten. -
ben uzun zaman önce almıştım yeni çözmeye başladım diyebilirim.dalgınlığıma geldi incelemeden aldım karekök iyidir diye.aldığım güne lanet olsun -
Geçen sene genel denemesinde aynı soru vardı. Öncüller fizik kimya ve biyolojiydi
Ne önerirsiniz peki mümkünse çözümlü olarak
1,2,3 mü
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
fen bilimlerinin uygulama alanı diyip inşaat müh. veterinerlik, yöneylem araştırması gibi öncüllerle çok eleyici bi soru hazırlanabilir aslında -
Sadece 2
Fizik icin sorduysan yayindenizi ama cozumlu degil.Forumdakiler nihat bilgini de oneriyor o cozumlu olabilir.
Karekökün 3 kitabı çok kaliteli gerisi çöp bence
Lys Geometri
Lys Matematik
Ygs Matematik
Karekök lys yapsın allah aşkına ygsden uzak dursun.
karekök deneme işini yapamıyor kardeşim ya
bilerek mi yapmıyor bilmiyorum ama yok yani adamlar 0 bu konuda
soru bankalarından seçmece sorular dizseler daha güzel denemeler olur ama ne peşindeler anlamadım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X