Şimdi Ara

MUAYENESİ BİTMİŞ ARACI NASIL ÜZERİMDEN DÜŞÜREBİLİRİM?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımın 2 yıllık muayenesini yaptırmadım , bu haliyle satış yapamıyorum, satacağım kişi bakımını yapıp muayeneden geçirecek fakat bu süre zarfında araç benim üzerime kayıtlı kalacak. Bende bu durumu istemiyorum, aracı üzerimden düşürtüp bu kişiye satabilir miyim ve muayene sonrası şahıs aracı üstüne alabilir mi? Var mıdır böle bir imkan dostlar?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Int32.Parse

Çok teşekkür ederim ilginiz için, peki aracı trafikten men edip daha sonra bakımını yaparak tekrar trafiğe sokabilir miyiz? (Muayeneden geçtiğini varsayın)
    Bir sorum daha var trafikten men ettiğimizde araç bizim üzerimizde mi kalıyor yine?

bilmiyorum hocam men işlemlerini. geçmiş borçları ödetmeden men ettirmezler sanırım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Muayenesini yaptırın(alıcı versin yada siz verin aracın üzerine ekleyin), devrini yapın. Sonra alan bakımını yaptırır.

*Çook uzun uzun yazanları *Sürekli mark/model savunanları *Konulara yerleşip herşeye "olur olmaz" cevap yarıştıranları *Tartışmaya her daim hazır olanları *Seviyesiz konuşma tarzlarını *Bilinen trolleri, engelliyorum; kim olduğuna bakmaksızın.
  • Çok sağolun, hiç uğraşmaya değmez dediğiniz gibi. Men ettirsem de tekrar trafiğe çıkışında muayene şart. Nasipse bu hafta muayeneye götüreceğim. İlginiz için çok teşekkür ederim hayırlı kandiller.
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.