Bildirim
Muayene Öncesi Gaz sızdırmazlık Raporu Zorunlu mu?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Zorunlu degil. Isteginize kalmis bisey. Rapor ne kadar bilmiyorum ancak lpgcide emin olmak icin kacak kontrolu yapin yinede
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ - Söylesene, hepsini öldürmen şart mıydı? Ben sana sadece korkut demiştim.
+ Insanlar ölürken çok korkuyorlar. -
bizim zamanımızda zorunluydu çok sıra bekledik
ama şimdi değil.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Hayır. Yeni yönetmelikte zorunluluk ortadan kalktı. _____________________________ Arabam yok ama 1.5 DCI Dacia Logan'ım var. Arabadan daha üstün. -
cevaplarınız için teşekkür ederim, gaz sızdırmazlık raporuna 30 tl bayılmayalım o zaman. _____________________________ -
raporu geçte en azından senin için önemli , cihazla iyice kontrol edilmeli ama açık havada değil garaj gibi bi yerde .. _____________________________ We have news for you! :)https://www.youtube.com/@AllNewsandScandals/shorts -
Arkadaslar bu rapora ek olarak lpgli araclari belli eden etiketlerin zorunluluguda devam ediyor mu?Muayene icin taktirmis babam on ve arka cama cok kotu gorunuyor zorunlu degilse cikarticam
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: bnym97
Arkadaslar bu rapora ek olarak lpgli araclari belli eden etiketlerin zorunluluguda devam ediyor mu?Muayene icin taktirmis babam on ve arka cama cok kotu gorunuyor zorunlu degilse cikarticam
Cıkart hocam muayenede hafif kusur geciyor yani sorun degl
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sanki raporu veren yer çok mu iyi kontrol yapıyor...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Türkiyem... -
ayrıca tüpün üzerindeki yıl 4 haneli olacak 2 haneli ise geçmiyor _____________________________ -
LPG bayisi eski tank yenisiyle değiştirilecekse tadilat olduğu için sızdırmazlık isteniyor dedi. Bu ay sızdırmazlığı alıp muayeneye gireceğim.
Önceki muayenede eski tankın tarihini okuyamamışlardı. Tespit için sızdırmazlığa göndermişlerdi. Orada veritabanından bilgileri çıkarmışlardı. Eğer orada bilgiler olmasa muhtemelen yeni tank isteyeceklerdi. Bu yüzden bir seferlik parasını ödeyeceğiz._____________________________ -
arkadaşlar bir kaç güne muayeneye gitmem gerekiyor. LPG tankında 06/10 şeklinde tarih yazıyorsa Sızdırmazlık zorunlu mu? Bir önceki muayeneye giderken Mimar Sinan MM den sızdırmazlık alıp öyle gitmiştim. Şimdi durum nedir. Bilgiler çok karışık. Kesin bilgisi olup yardımcı olabilecek var mı? _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: asarcik
arkadaşlar bir kaç güne muayeneye gitmem gerekiyor. LPG tankında 06/10 şeklinde tarih yazıyorsa Sızdırmazlık zorunlu mu? Bir önceki muayeneye giderken Mimar Sinan MM den sızdırmazlık alıp öyle gitmiştim. Şimdi durum nedir. Bilgiler çok karışık. Kesin bilgisi olup yardımcı olabilecek var mı?
muayeneye gittiğimde tarih okunmuyor dedi ve hafif kusurlu olarak geçti . sızdırmazlık raporu almana gerek yok_____________________________ -
Hocam çok teşekkür ediyorum. Rahatladım yani. Yoksa bu havada nir de onun için ugrasacaktim. Sağol.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler