Şimdi Ara

MUAYENE OLDUK FAKAT ASKERE GİTMEKDEN VAZGEÇTİM KURTULUŞUM VAR MI?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
787
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 20 temmuz 2011 tarihinden herşey canıma tak diyip yeter artık gidiyimde kurtuluyum diye askere gitmek için 29 temmuz 2011 tarihinde muayene oldum. Sevk tarihim 21 kasım 2011 muhtemelen 23 kasımda yolcuyum. fakat ondan sonra bir takım kararlar aldım ama muayene oldukdan sonra dönüşü yok diye biliyorum bir çıkar yolu varmı yokmu bu işlemin bana yardımcı olabilecek bir tecrübeli arkadaş bilgilendirirse sevinirim. tşkler. ben şimdi özel üniversite okuyup sonra gitmek istiyorum.

bilgilerinize paylaşırsanız sevinirim.

TŞKLER.

• quote:

Orijinalden alıntı: cakaaal

Arkadaşlar merhaba

Ben 20 temmuz 2011 tarihinden herşey canıma tak diyip yeter artık gidiyimde kurtuluyum diye askere gitmek için 29 temmuz 2011 tarihinde muayene oldum. Sevk tarihim 21 kasım 2011 muhtemelen 23 kasımda yolcuyum. fakat ondan sonra bir takım kararlar aldım ama muayene oldukdan sonra dönüşü yok diye biliyorum bir çıkar yolu varmı yokmu bu işlemin bana yardımcı olabilecek bir tecrübeli arkadaş bilgilendirirse sevinirim. tşkler. ben şimdi özel üniversite okuyup sonra gitmek istiyorum.

bilgilerinize paylaşırsanız sevinirim.

TŞKLER.

bir kere kesinlikle vakit kaybetmeden lise diplomanı alıp şubeye git ve durumunu sor.vakit kaybedersen dediğin gibi dönüşü olmayabilir çünkü..
    sorunsuz alışverişler: 27fatih ( kliksa ve electroworld alışverişleri), thundere ( gg alışverişi) , coldfire3 ( kliksa alışverişi) , memmet77 (hızlıal alışverişleri), uğurum79 ( kliksa alışverişi ), fırsatkampanya ( hepsiburada alışverişi ) , isolayn007 ( kliksa alışverişi ) , khalasar ( n11 alışverişi)
  • VERDİĞİNİZ CVPLAR İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR 2 YIL ÖNCE KEŞKE MSJLARINIZA BAKABİLSEYDİM :D AMA ARTIK ÇOK GEÇ BİTİRDİM VE GELDİM :D TŞK EDEİRM TEKRARDAN :D

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.