Şimdi Ara

MUALLAK SEVGİLİ MEVZUSU VE YAŞ SORUNSALI(KANKANIN ETKİSİ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ben 33 yaşında bir erkeğim,sevgilim 32 yaşında.(doktor,temiz aile kızı,çok alımlı ve etkileyici güzelliği yok(medium seviye)evde hamarat)

Normal şartlar altında bu yaza evleneceğim;ancak kız arkadaşımı kankamla tanıştırdım;hep beraber yemek felan yedik birşeyler içtik.

Kankamın fikirlerini önemsedğim için onun da görüşünü almak istemiştim.

Ne var ki,kankam; sevgilimin yaşının büyük olduğunu ve benden daha yaşlı gösterdiğini;benim tip açısından daha iyilerine layık olduğumu ilerde yaş mevzusunun sorun olabileceğini felan söyledi ve ben olsam evlenmem ve bir şekilde ayrılır,20'lerinde bir kızla sevgili olurdum dedi.Bayanların erken çöktüğü,hele hamilelik sonrası,ilerde cinsel yaşam olsun vb... pekçok olaya dem vurdu.

Sizin fikirleriniz neler?Siz olsanız yaş baremine çok takarmısınız?Kafam karıştı açıkçası,bu devirde hem çok güzel, hem donanımlı, hem de hanımlık yapıp,evi çekip çevitecek temiz aile kızı bulmak ve bu özelliklerin hepsini TEK BİR BAYANDA çok zor malum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi faho -- 16 Nisan 2012; 20:22:30 >

• Boşver arkadaşını sen mutluysan yaş önemli değil
  • doktorsa ayda en az 10.000 tl geliri vardır. Az bişeyde gideri varsa kaçırma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bundeskanzler -- 16 Nisan 2012; 20:24:13 >
  • Sen kızı seviyor musun?
    Kız seni seviyor mu ?

Cevapları evet ise gerisini boşver.
  • Sevgilin 32 yaşında da sen 20 yaşında mısın sanki hocam ? Sen de 33 yaşındasın.Dış görünüş, cinsel hayat vs. için düşündüğün şeye bak.Sen mutluysan gerisi boş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.