Şimdi Ara

Mu Online Character (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
9.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • sananetr Git Şikayet Et Silsinler Bu konuyu üst konuluktan
  • ben mu oynamak istiorum nerden indiriyim nerden üye olcam yardım plsss
  • yaw beyler ben sımdı 80 lwl oldum ama

skııl nasıl acıcagımı bılmıyorum lutfen HELP PLSSSSSSSSSSSSSS
    NERDEN SKİL ACILIR dark knightım
  • shoplarda vardir skiller veya bazi server larda yaratiklardan duser!!!Sen dark knight olduguna gore ilk 80 lvl de kullancagin skill twisting slash'dir..
  • saol guzel paylasım
  • BIRAKIN BU İŞLERİ FOREVER SİLKROAD ONLİNE
  • lord of comandos Lütfen Forum içinde Saygi ve Sevgi ortaminda paylaşim yapalim bizim üst konumuzu kirletiyorsun..

Lütfen Bunu düzelt arkadaşim benim yerimde başkası olsa anne kardeş dümdüz gider
  • Super bisey olmus
  • eline sağlık
  • Arkadaslar Ben Cook İyi mu oyuncularindanim Psychic-doom oynayan varsa beni Kesebilecek Kisi varsa kapisalim ha ben Bu arada Briw[BK]4 charim Full BK,MG,SM,ME Herkesle kapismaya hazirim
  • eline sağlık
  • Dark lord için biçilmiş kaptan demişsin biçilmiş kaftan olması gerekmiyor mu? (bir de çok teşekürler y bilgiler için)
  • arkadaşim Lütfen yanlışlıklari Pm atin
  • Beyler ben oyuna başlıyacağım oyunu indiriyorum şuan, acaba MU'da en çok tercih edilen character hangisi söyleyebilir misiniz?
  • Beyler herşey tamam oyuna başladım, Dark Knight oldum, ben bu oyunda kolay lvl atlanıyor sanıyordum ama kolay atlanmıyormuş gördüm, 30dk da 4 lvl oldum, bunu biri bana açıklayabilir mi acaba
  • Serverlara Başlamadan Önce Exp Ye Bakman lazim Yani Expreyins Point Gibi bişiy acilimi Tam bilmiyorum..

Exp yazar her yerde ee Sende Gitmişin Exp %1 Servera TAbi öyle olur ..

Global mu Online oynuyorsundur.. Onu birak bende Şuan Server Ariyorum Orta Derecede Bulunca Sana söylerim

msn = SabroN_1@hotmail.com
  • oyunu indirdim üye oldum (zorla) bu sefer de yazdıgım ID leri kabul etmiyo offffff delirecem bilen warsa yardım edebilirmi_
  • Global i secip yüklemişsin Bugünlerde Globalde bazi sorunlar var onun yerine Private serverlari seç eğer yeni başladiysan FUn server seçmen daha iyi olur..

Msn= SabroN_1@hotmail.com

eklersen sana daha yardimci olabilirim
  • Eline Sağlık da Kardeş

Şu GM komutlarının Türkçesini Versen Mutlu Olcam
  • Cok Doğru sanane_tr Tebrikler
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.