sananetr Git Şikayet Et Silsinler Bu konuyu üst konuluktan
ben mu oynamak istiorum nerden indiriyim nerden üye olcam yardım plsss
yaw beyler ben sımdı 80 lwl oldum ama
skııl nasıl acıcagımı bılmıyorum lutfen HELP PLSSSSSSSSSSSSSS NERDEN SKİL ACILIR dark knightım
shoplarda vardir skiller veya bazi server larda yaratiklardan duser!!!Sen dark knight olduguna gore ilk 80 lvl de kullancagin skill twisting slash'dir..
saol guzel paylasım
BIRAKIN BU İŞLERİ FOREVER SİLKROAD ONLİNE
lord of comandos Lütfen Forum içinde Saygi ve Sevgi ortaminda paylaşim yapalim bizim üst konumuzu kirletiyorsun..
Lütfen Bunu düzelt arkadaşim benim yerimde başkası olsa anne kardeş dümdüz gider
Super bisey olmus
eline sağlık
Arkadaslar Ben Cook İyi mu oyuncularindanim Psychic-doom oynayan varsa beni Kesebilecek Kisi varsa kapisalim ha ben Bu arada Briw[BK]4 charim Full BK,MG,SM,ME Herkesle kapismaya hazirim
eline sağlık
Dark lord için biçilmiş kaptan demişsin biçilmiş kaftan olması gerekmiyor mu? (bir de çok teşekürler y bilgiler için)
arkadaşim Lütfen yanlışlıklari Pm atin
Beyler ben oyuna başlıyacağım oyunu indiriyorum şuan, acaba MU'da en çok tercih edilen character hangisi söyleyebilir misiniz?
Beyler herşey tamam oyuna başladım, Dark Knight oldum, ben bu oyunda kolay lvl atlanıyor sanıyordum ama kolay atlanmıyormuş gördüm, 30dk da 4 lvl oldum, bunu biri bana açıklayabilir mi acaba
Serverlara Başlamadan Önce Exp Ye Bakman lazim Yani Expreyins Point Gibi bişiy acilimi Tam bilmiyorum..
Exp yazar her yerde ee Sende Gitmişin Exp %1 Servera TAbi öyle olur ..
Global mu Online oynuyorsundur.. Onu birak bende Şuan Server Ariyorum Orta Derecede Bulunca Sana söylerim
oyunu indirdim üye oldum (zorla) bu sefer de yazdıgım ID leri kabul etmiyo offffff delirecem bilen warsa yardım edebilirmi_
Global i secip yüklemişsin Bugünlerde Globalde bazi sorunlar var onun yerine Private serverlari seç eğer yeni başladiysan FUn server seçmen daha iyi olur..