Şimdi Ara

Mu Online Character (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
9.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu ne yaw mu online da ne kardesler
  • oynadım ama hoşuma gitmedi biraz bebekçe gibi :)) grafikleriyle ney aynı bir çizgi roman anlatıyor

• SABRON GÜSEL PAYLAŞIM..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SabroN

O zaman bende Türkceye Cevrilmişini yazam bari

walla türkçesi ii olur ing olmayan arklar için. şimdiden saol bu arada verdiğin bilgiler için saol güzel olmuş eline sağlık
  • quote:

Orjinalden alıntı: raidennn

oynadım ama hoşuma gitmedi biraz bebekçe gibi :)) grafikleriyle ney aynı bir çizgi roman anlatıyor

grafikler en son 2 boyutluydu 1 sene oldu oynamayalı 3d olucak diolardı oldumu bilmiyorum grafikler süper olmaya bilir ama oyun eğlenceli bi oyunu sen grafikleri için mi oynarsın yoksa eğlenceli olduğu için mi bence hiç bir oyunu grafiklerine göre değerlendirme önce eğlenceli olup olmamasına bak

• Aslında Arkadaş Biraz Haklı Mu online Da Yeni Bir Güncelleştirme Sık süreyle Yapılmadığı için

günümüz Online Oyunlarina Tam ayak uyduramiyor.. Grafik Olarak Cok Eğlenceli Online oyunlar var Ama

Tabiki Mu online Nin Tercih Edilmesi Sadice Eğlenceli Olmasidir..
  • anlamadım bu silkraod ilgili olmayan şeyleri niye silkorad bölümüne koyuyolar

• quote:

Orjinalden alıntı: tolgagursoy

anlamadım bu silkraod ilgili olmayan şeyleri niye silkorad bölümüne koyuyolar

/>

Yanlış Yere Baktın Harelde Bizim Konumuz sizin orda Ne gezsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 29 Kasım 2006; 18:24:04 >
  • yaw şu oyunu oynamayı denedim lwl kasmasını beceremedim
  • bu konu hep ust konu olarak kalsın!!!!!!!!!!!!!
  • eline salık dostum ama once bu cumle beni gulmekten mahvetti '' Summon : guzel bir Skill dir.. '' ayrıca sm yani buyuculerin en buyuk ozelligini yazmayı unutmusun cok genis bir alanda canavar kesebilirler buyuleri buna cok uygundur hemde senin bir bkcı olduun belli bkı biraz ustun tutmusun bence bence smcıyım ondan yazdım bu yazıyı.
  • Yalan Yanlıs seyler yazıyorsunuz millette okuyor ne guzel bide ust konu olmuş BK nın gelışmesi STR ile AGİ ye baglıymıs Ogrenmış oldum bende hadı eyw Bak Canm benm Sen STR ILE AGI yı fulle Benım STR 12000 Agi 12000 ENERGY 12000 olsun senı yerden kaldırmam hadı GUDBAY

quote:

- Gelismesi icin Buyucu kısmı Energy agility Saldırı kısmı icin strenght ve Agility vermek lazimdir..
    Hı Hı Saldırı kısmı gelmışmesi icin STR ve Agi ye werıyormusuz DUydunuzmu :) ust konuya bak sen be.

+ Muonlinede demissin Soul master saglam deil sen saglam karakter Soul Master Mana Shield in delik olmadıgı yani fixlenmedigi Yani orjinal Halindaki bi serverda FULL stats Bk Full stats soul mastera sadece we sadece MİSS geçer. Ya kim bu konuyu ust konu yapmıs allah rızası ıcın kaldırsınlar sunu ya rezillik

quote:

Attack Buuf : Bu Buyu ise Yine savunma buyusu olup Attack arttirir.. PArtylerde cok ise yarar..
    asdadasdadadad :D:D sakamı yapıonuz siz anlamadım nedir.

+ Gene demişler ki Ust Konuda Saldırı Elf i STR ile AGİ kasar :) STR nin wercegi dmg kaç solermisin ? full strli bir elfin yumrukla vurcagı dmg en fazla 1000 1500 Full energy li bi elfin yumrukla vurcagı dmg ise 6000-7000 Gidin ogrenin su oyunu biraz baska bisey demıom size.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sananeTr -- 4 Aralık 2006; 17:38:18 >

• beyler kusura bakmayın ama pelerin warmı:D yeni baslyacam da kodan gelmeyim:D
  • pelerin yokta kanat war KO dan daha guzel oldugunu garantı ederım sana GG.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sananeTr

Yalan Yanlıs seyler yazıyorsunuz millette okuyor ne guzel bide ust konu olmuş BK nın gelışmesi STR ile AGİ ye baglıymıs Ogrenmış oldum bende hadı eyw Bak Canm benm Sen STR ILE AGI yı fulle Benım STR 12000 Agi 12000 ENERGY 12000 olsun senı yerden kaldırmam hadı GUDBAY

quote:

- Gelismesi icin Buyucu kısmı Energy agility Saldırı kısmı icin strenght ve Agility vermek lazimdir..
    Hı Hı Saldırı kısmı gelmışmesi icin STR ve Agi ye werıyormusuz DUydunuzmu :) ust konuya bak sen be.

+ Muonlinede demissin Soul master saglam deil sen saglam karakter Soul Master Mana Shield in delik olmadıgı yani fixlenmedigi Yani orjinal Halindaki bi serverda FULL stats Bk Full stats soul mastera sadece we sadece MİSS geçer. Ya kim bu konuyu ust konu yapmıs allah rızası ıcın kaldırsınlar sunu ya rezillik

quote:

Attack Buuf : Bu Buyu ise Yine savunma buyusu olup Attack arttirir.. PArtylerde cok ise yarar..
    asdadasdadadad :D:D sakamı yapıonuz siz anlamadım nedir.

+ Gene demişler ki Ust Konuda Saldırı Elf i STR ile AGİ kasar :) STR nin wercegi dmg kaç solermisin ? full strli bir elfin yumrukla vurcagı dmg en fazla 1000 1500 Full energy li bi elfin yumrukla vurcagı dmg ise 6000-7000 Gidin ogrenin su oyunu biraz baska bisey demıom size.

Arkadaşim İlk Başta yazan yazinin Tümünü okursan orda Lütfen burayi kirletmeyin Pm atin diye Yazmişim..

Ve Ayreten Ben Herşeyi İyi bilcek ezberliycek kadar Bi oyuna kendimi vermem ...

ve Yazdiğim Yazinin Bu kadar Sade olma sebebi Herkesin En akıllısından En geri....... kadar Herkesin Anlamasi içindi Ben Kimseye Geri...... demiyorum.. yanliş anlamayin anlattigim şeyi Sanki sokak ta Bir yer de konuşur gibi anlattimki anlaşilir olsun Eğer Bi hata yaptiysam Affola Ve düzelteceğim yerleri Bana düzgün bi şekilde Pm atarsan Düzeltirim

Ama sen Bu oyunu cok biliyorsan Pm atarsin Ben de düzeltirim Dimi_?

• eet gider bu yazıyı okuyan adam BK ya Str Agi kasar sora ben giderim keserim onu aa admın bunda hıle war der Ben bole hatalı seylerın nası ust konu olduguna sasıom neyse cokta fifi. takılın siz oynayın halen mu zz
  • Ben Mu oynamiyorum.. Şuan Günümüz Şartlarinda Grafiklerinin Yeterli olmadiğini düşünüyorum..

Ve Bir BK Str Ve Agi Kasarsa Eşit şartlarda Senin söylediğini Ne göre Galiba Sen Energy veriyorsun .. Senin char yatar
  • Skill Dmg Wardır 10 energyde %1 skıll dmg artar Yanı buda demek oluyor ki 12000 de %1200 artar Buda demek oluyor ki 12 bin str ile vurcagın Skill dmg in 1200 katını vurursun 5 bın str 12 bın energylı bı adam full strlı bı bkdan daha fazla çakar.
  • dark wizard la başlamak en iyisi
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.