Şimdi Ara

Mu Online Character

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
0
Favori
9.994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SabroN -- 29 Ocak 2008; 15:09:16 >

• eline saglık
  • gusel olmusta bazı eksikler ve yanlıslar var onları pm attım sabron eline saglık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi For3veR -- 2 Kasım 2006; 22:14:08 >
  • UP UP UP ...
  • Arkadaşlar merhaba sabron güzel bir konu açmışsın üst konu olması içten bile değil ama sanırım moderatorler bu bölüme sadece konu silmek için giriyor bilemiyorum
  • Ellerine sağlik kardesim Gercekten gerekli bi topic acmisin
  • quote:

Orjinalden alıntı: For3veR

gusel olmusta bazı eksikler ve yanlıslar var onları pm attım sabron eline saglık

Cok Saolun Forever Tmm düzelttim

Dedimya kısıtlı bir sürede yazdim diye onun için biraz böle oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ve Up Tutmayı unutmayalım
  • Evvet sabron öncelikle geçmiş olsun sonrada ELLERİNE VE EMEĞİNE SAĞLIK gercekten boyle bi açıklamaya ihtiyacımız vardı bende bu kunoyu UP UP UP UP UP UP UPPPP!

Tekrardan EMEĞİNE SAĞLIK

Birde sunu belirtmek istiyorum kendisi belirtmemiş fakat yazıyı kullanacakların alıntıyı kimden yaptıgını yazmasını isterim
  • Daha Yazcak Cokk Şeyim Varda Zaman yok Ayın sonuna dogru kota doluyor resim bile upload edemiyom ama Bu ay Buraya cok şey yazcam Lütfen bu konuyu unutularak Atmayalım
  • Kardeş aman gec olsun güç olmasın kimsenin acelesi olduğunu sanmıyorum ve sunuda söylemek istiyorum büyü ve sikiller için gereken statı yamıssın benced nasıl bir büyü olduğundan bahsedersen daha ii olur dşye düşünüyorum Teşekkürler Saygılar
  • Yazarız onuda yazarız kafa koydum Sizden Tek istegim UP yazin

Şimdide Setleri Yazcam Puahhahah
  • up
  • Setler hususunda Bişey isticem çok şey istemiyorum umarım bu setleri yazarken en kötüden en iyiye doğru yazarsan bu setlerde Alta doğru uzanıp giden mavilerin ne demek olduğunu yada (ve) ne işe yaradıklarını açıklarsan (mesela kanattaki mana loss yazıyorsa bu karşıdaki düşmanının defansını bi an için kırması yani bir goldene 300 vururken bi arakırılma esmasında 3000-400 gibi vurmaya yarar gibi) açıklarsan çok minnettar kalacağım kendi adıma Çok şe istemiyom dimi

• Bugun işim cıktı yarın yazam
  • Bravo sarbon güzel çalışma ama Dark Lord un kuşundan bahsetmemişsin sanırım zamanın yoktu onuda eklersen iyi olur
  • tmm yarın
  • MUSAKKA
    MUSAKKA UP OLACAK BİR KONU BU PLS YANİ!!
  • no up kopya paste yapma len hayelin up ztn
  • GüzeL ÇalışmA ElinE SağlıK ... Ne ZamaN DıR BölE KonU AçılmıyordU...

GözümüZ GönlümüZ AçıldI.....

...Biraz Daha Ayrıntılara Girersen Daha İyi Olur...

...ÜST KONU OLMASINI İSTİYORUZ MUSAKKA...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.