yaw admin kardeş su archangeli ne zaman acion agac olduk
murat abi sana bi tavsiye veriym expi 500- 1000 arası yaparsan servere akın olur bence
herkezde böle istiyodur (umarım)
exp yüksek olsaydı ben mythology ye başlardım exp az olunca kasmak zor geldi(lagda yoktur inş.)
exp az falan diyoruz da tamm exp 200x olsun drop ta 50 olsun ama niye pointler gidiyo bunu anlamam en gıcık olduğum şey bu pointler gitmese çok kaliteli bir server ayrıca 400 de reset atıyon 300 point geliyo
exp yüksek olsunda pointler gitsede olur
bence exp az olsun point gitmesin point ihtiyac gerektirio
exp yüksek olursa çok hızlı reset atarsın ve çok pointin olur
tamam virus kardeş point gelsin de şunu anlamıyorum reseti 400 de atıyosun gelen point 300 bu nasıl bir mantık 400 gelmesi gerekmiyomu
evet bencede o yönden çok saçma sen gel 400 ol reset at 300 point al
experience i dusuk tutmamin sebebi globallesme yolunda olmam ve serverin daha uzun sure ayakta kalabilmesi icin.yani soyle dusunun.exp az olursa (ki suan boyle ve 1 ayda sade 2 resli adam war yani server cok uzun sure durabilcek diger uzun sureli kalan serverlar gibi) server uzun surecek.ama yuksek olursa ortalama 1 ayda 100 resi gececeksiniz ve resetlemem gerekecek anlatabiliorumdur insallah beyler oyle deilmi?
blizzard katılıyorum sana exp düşük tutarak server uzun süre gider fakat reset atınca point gelmesi,hatta 400 de atınca 300 gelmesi gıcık ediyor ve kimse oynamıyor reset atınca point gelmezse daha iyi