Şimdi Ara

MU MYTHOLOGY 1.0D GECELIM MI NE DERSINIZ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar 1.0D serverina gecelim mi ne dersiniz hemde TURKCE! cewaplariniz bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OSIRIS -- 27 Aralık 2005 0:49:17 >

• bEnCe GeçeliM
  • murat kankam öncelikle saygılar selamlar. bence duyduğum en güzel fikir. geçelim tabikine. new itemsslar, new maplar, new charlar:D bence geçelim ama en hızlısından geçelim. çünkü sabırsızlanıyorummmmmmmmmmmmmm:D
  • gecelim murat abi ben senol cok iyi olur
  • bence gecmeyelım ya tr yı anlamıyoz bide cin cemı anlıcaz gercek ten gecmeyı dusunmuyon dımı ya turkce olsun bırak bu turk servarı değilmi ya hem 1 char kıme yetecek ben 3 char kastıracam ama bırak kalalım su tr de bence ama kara senın

• adresini verin bende geleyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sizce Mazda 6 alınır mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • gecerseniz serverınıza bende gelirim
  • gecelim ama car kalsin icim yanar...

burdan ankara daki teyze oluna sivastaki kuzenime istanbuldaki amca oluna vede tüm SataniC* guildine slm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi *STNC_MNTR* -- 28 Aralık 2005 23:24:58 >
  • 1.0d olsun çince öğreniriz çin kızları çok güzel ben çince öğrencem
  • Cince nin okadar sorun yaratcanı acıkcası sanmıyorum sonucda oyunda nerde ne yazıldıgını önceden oynayanların cogu biliyordur.

Sunucunun Web Sisteinde 99B+ versiyonun linkleri kırık sanırım indiremiyorum linklerede bakarsanız sevinirim gerci bir seçim yapıldıktan sonra versiyon da link lere bakın.
  • ya bizim site niye açılmıyor a.q ya siteyi yazıyorum açılmıyo muratt şunu hallet
  • eft murat abi siteye de bi bak hem sen site ac1lm1yor giriom bu sayfa goruntulenem1yo1r yaz1 kafa mozuluyor deli ediyor ben1 yaaaaa olm hem cince olunca cin k1zlar1n1 nas1l tavlacan bi itemlerin adlar1 c1nce olucak san1r1m kar1lara armor cince nese onumu solicen tokat1 yersin valla onlar kareta da bilio sen1 da1t1rlar ha o anda

• geçelim geçelim geçelim

• quote:

Orjinalden alıntı: dangalak

geçelim geçelim geçelim

Nick güzelmişti

• 1.0D guzel fikir ama site acılmıyor(saat: 09.20)
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dragonraja

1.0D guzel fikir ama site acılmıyor(saat: 09.20)

Şaka mısın ...?

• quote:

Orjinalden alıntı: Dragonraja

1.0D guzel fikir ama site acılmıyor(saat: 09.20)

Konu Açılma Tarihi: 26 Aralık 2005; 0:47:04

• Tabi ki saka dostum..
  • GeÇeLim... Süper Olcak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.