oyunu en sonunda indirdim ve luncherdan çalıştıramadım ama bi luncher vardı bende(yedek)onu kullanarak oyunun ip portunu girdim ve oyuna login oldum yeni bi char açtım ve oyunca karşılaştığım grafik işte böyle bu benim efran kartından olamaz çünkü diğer mu serverlerinde çok ii çalışıyor şimdi napmam gerekiyor???oyun çok güzel ama bu grafikle oynayamam
o servarın grafikleri öle bendede öleydi ama sevmedim şimdihttp://mumalatya.no-ip.org oynuom güsel server
malatyada lag war oynanmaz bence
ya archangel adminleri düzeltin bu grafikleri oyunu çok beğendim ama grafikler berbat(!)bu grafikleri düzeltmenizi istiyorum ama isterseniz düzeltmeyin düzelmezseniz oyundan çıkıcam oyun gerçekten çok iyi grafikler...neyse bekliyorum ama eğer isterseniz düzeltin benden size öneri düzeltin bu grafikleri
bende grafikler normal.Bence sen kendi bilgisayarinda ara sorunu bizde oyle bi sorun yok grafik vs vs...
bide oyuna girerken şöyle diyo ve siz oyuna nasıl bağlanıyosunuz bende normal luncherden bağlanmıyo bana bunuda açıklayabilirmisiniz ve benim ekran kartım 64mb nviada gforce400max oyle bişeyler 256mb ram var ve alttaki sorunu veriyo
1_serverin clientinda launcher yok zati se nip ve portunu yazarak girceksin 2_o yaziyi vermesi normal cunku server kapali 3_o yesil gostermesinin sebebini bilmiyorum ekran kartin diger oyunlarda ii gosteriyosa ekran karitnda problem yoktur
ekran kartının güncellemesini kontrol et bendede vardı aynı sorun çözdüm birde baska bi serverda dene aynı görüntü ise sorun ekran kartında demektir
denetim masasınagir sisteme gir sistemden gelişmişe gir en üste sanal belek ayarları var ayarlara gir ordan gelişmişe gir degiştir de orda en yüksek boyut var oboyutu 1000 yap bende işe yaradı ama biraz risklidir benden söylemesi istersen senden yapması.
bakın muarchangelin grafikleri bole deil sizin oyununuzda sorun war bana ss cektirmeyin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme