Şimdi Ara

MTV Türkey frekans değişti izleyemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
14.391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MTV Türkiye 31.05.2009 tarihinde frekansı değişmiş Yeni frekansı Türksat 2A 12127.50 H SR:6400 FEC:5/6 şeklinde ama uyduda 12127 diye SYMBOL yokki tp aramadan kendim giriyorum ozamanda başarısız diyor nasıl izliycem mtv türkiyeyi tüm kanalları sildim 12731 V 3333 frekansından aradım yine çıkmadı?

• Mtv Türkiye yaklaşık 1 aydır aşağıdaki frekanstan yayında.

Frekans:11996
    Polarizasyon:V(Dikey)
    Symbol Rate:27500
    Fec:5/6

(Bu arada Türksat güncelleme frekansı 12731 V 3333 değil 11962 V 3333.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksel42 -- 4 Ağustos 2009; 11:11:44 >
  • teşekkür ederim oldu :)

birşey daha sorcam eskiden mtv base ile birtanedaha mtv kanalı izleniyordu hotbird ten ama şimdi çıkmıyor hotbird güncelleme frekansı ne acaba?
  • arkadaşlar benim goldmaster türü uydum var dediğiniz frekanslarda tarama yaptım frekansları yazdıgım zaman aşağıda çekiyo gösteriyor ama tarama yapınca mtv gözükmüyor neden ?lütfen yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyoq

arkadaşlar benim goldmaster türü uydum var dediğiniz frekanslarda tarama yaptım frekansları yazdıgım zaman aşağıda çekiyo gösteriyor ama tarama yapınca mtv gözükmüyor neden ?lütfen yardım

aynı sıkıntı bende de var ve yine uydu GOLDMASTER.. Buna bi çözüm getirebilir miyiz yardım lütfen..?
  • M T V şu anda11996 V 27500 frekansında yayında, manuel olarak girip yayını alabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ***pUnIsHeR**

quote:

Orijinalden alıntı: manyoq

arkadaşlar benim goldmaster türü uydum var dediğiniz frekanslarda tarama yaptım frekansları yazdıgım zaman aşağıda çekiyo gösteriyor ama tarama yapınca mtv gözükmüyor neden ?lütfen yardım

aynı sıkıntı bende de var ve yine uydu GOLDMASTER.. Buna bi çözüm getirebilir miyiz yardım lütfen..?

,eski kullanılmayan TP leri silmeniz gerekiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cihanna kullanıcısına yanıt
    Başka yokmu bunlar olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Scoot_MCcall

Başka yokmu bunlar olmuyor

Turksatta artık yok MTV
  • Cihanna kullanıcısına yanıt
    E peki biz uydu adını ne yapacağız türksatta yoksa
  • yuksel42 kullanıcısına yanıt
    girdim olmadı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.