Bildirim
MTV Türkey frekans değişti izleyemiyorum

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Mtv Türkiye yaklaşık 1 aydır aşağıdaki frekanstan yayında.
Frekans:11996
Polarizasyon:V(Dikey)
Symbol Rate:27500
Fec:5/6
(Bu arada Türksat güncelleme frekansı 12731 V 3333 değil 11962 V 3333.)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yuksel42 -- 4 Ağustos 2009; 11:11:44 > -
teşekkür ederim oldu :)
birşey daha sorcam eskiden mtv base ile birtanedaha mtv kanalı izleniyordu hotbird ten ama şimdi çıkmıyor hotbird güncelleme frekansı ne acaba? -
arkadaşlar benim goldmaster türü uydum var dediğiniz frekanslarda tarama yaptım frekansları yazdıgım zaman aşağıda çekiyo gösteriyor ama tarama yapınca mtv gözükmüyor neden ?lütfen yardım -
quote:
Orijinalden alıntı: manyoq
arkadaşlar benim goldmaster türü uydum var dediğiniz frekanslarda tarama yaptım frekansları yazdıgım zaman aşağıda çekiyo gösteriyor ama tarama yapınca mtv gözükmüyor neden ?lütfen yardım
aynı sıkıntı bende de var ve yine uydu GOLDMASTER.. Buna bi çözüm getirebilir miyiz yardım lütfen..? -
M T V şu anda11996 V 27500 frekansında yayında, manuel olarak girip yayını alabilirsiniz -
quote:
Orijinalden alıntı: ***pUnIsHeR**
quote:
Orijinalden alıntı: manyoq
arkadaşlar benim goldmaster türü uydum var dediğiniz frekanslarda tarama yaptım frekansları yazdıgım zaman aşağıda çekiyo gösteriyor ama tarama yapınca mtv gözükmüyor neden ?lütfen yardım
aynı sıkıntı bende de var ve yine uydu GOLDMASTER.. Buna bi çözüm getirebilir miyiz yardım lütfen..?
,eski kullanılmayan TP leri silmeniz gerekiyor -
Başka yokmu bunlar olmuyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Scoot_MCcall
Başka yokmu bunlar olmuyor
Turksatta artık yok MTV -
E peki biz uydu adını ne yapacağız türksatta yoksa -
girdim olmadı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X