Şimdi Ara

MTV,Trafik cezası vs. zamanında ödemesek mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MTV,Trafik cezası vs. zamanında ödemesek mi ?

MTV,Trafik cezası vs. zamanında ödemesek mi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• gecikme yapmazsan ceza da odemezsin ;) cezan vardir bu aftan once odemissindir o ayri. gecmis olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece odeme konusunda konuyu ele alırsak; Trafik cezalarının tebliğ tarihinden itibaren 15 gün içinde ödenmesi durumunda ceza aslından yüzde 25 indirim olur ki ceza miktarının düştüğü tek durum budur. Gecikmiş ödemelerde sadece gecikme zammından indirim olur o da bu gibi yapılandırma donemlerınde... Trafık cezalarını ılk 15 gunluk sure ve yapılandırma donemlerı(ilgili kanunun cıktıgı tarıhten ıtıbaren ve uygulamada kaldıgı sure ulkemızde genellıkle sona dogru uzatmalar yapılır malum son gunlerı seviyoruz :) ) dısında bu ıkı sure arasında kalan ve özellıkle yapılandırma donemıne yakın gecıkme zammının tavan yaptıgı bır donemde odeyenler bu yapılandırmadan dolayı gercekten magdur olan kesımdır. Zamanında yapılan odemeler her zaman en dusuk mıktarlardır.
  • Herhangi bir cezam yok.Zamanında ödüyorum. Fakat zamanında ödediğimiz için zararlı çıktık.Ben burada zamanında ödenmemesi için teşvik olarak görüyorum.Nasıl olsa af çıkıyor niye ödeyeyim ki gibi bir düşünce oluşmuyor değil :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.