< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göktuğbey -- 5 Temmuz 2019; 17:15:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göktuğbey -- 5 Temmuz 2019; 17:15:55 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Devlet baba sağolsun 10 yaşında arabamdan 2000 motor diye 6 aylık 944tl vergi alıyor. Ben de burada 10-20 puan kazanacağım diye kampanya bakıyorum
![]() |
Hersene açılırdı bankalar yeni yeni açılıyor ödemeyin hemen
Bize puan bonus chip lazım taksitin üstüne ![]() 20 lira motor Mtv si ödeyip 30 lira chip alan adamlarız ![]() |
Kimse yazmadan ben yazayım :
Yine geldi tipini sevdiğim ![]() |
Güncelleme yapmayacak anakonu açmasın bir zahmet.
![]() 4 tane kampanya konmuş, en son 5 Temmuzda güncellenmiş. Ya da yöneticiler alsın konuyu başkasına versin. |
Aynen neo da olabilir geleneksel
|
kaskosudur, sigortasıdır, vergisidir, yıllık bakımıdır her sene aynı dönence. bir sene öncekilerin taksitleri bitiyor bu sefer yeni senenin taksitleri başlıyor. ister 3 ister 30'a bölelim arabayı aldığımdan beri ay bir şeyin taksidini görüyorum ekstrede. eskiden hediye çeki vs veriyordu bankalar bu sene iyice kısmışlar. bize de 3 değil de 6'ya bölmek kampanyaymış gibi geliyor.
|
şubede hesap açarken isim basılı olmayan neo verirler
neo kart hesaba tanımlatılır kampanyaya da cepten axess mobilden katılım sağlanır 200 tl üzeri neyse para yeni açılan neo kartta tanımlattırılan mevduat hesaba yatırılır gibten de neo kart no.lar girilip ödenir 20 cippara gelir |
0 mesajla biraz zor gibi dostum snn is
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|