Şimdi Ara

mtp usb sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
4.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • benim bilgisayar telefonu görmüyor. sorun nedir acaba? böyle bir hata çıkıyor.

mtp usb sorunu

telefonum samsung wave

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi captain_turkiye -- 21 Haziran 2010; 18:21:28 >

• bu sorunun nedeni bilgisayarındaki usb driver ile ilgili başka bilgisayara takmayı denedin mi?
  • o usb de başka donanımlar çalışıyor.(webcam, gamepad gibi) birde ben usbyi taktığımda windows birşey güncellemeye çalışıyor. ama benim windows orijinal olmadığından güncellemiyor. zaten kies cdsinin içindeki tek başına paketi de aynı. onunla alakalı galiba. telefon için niye orijinal windows gerekli ki?
  • Bilgisayarı yenileyip Windows 7 64 bit'e geçtim ve Samsung i550w'yu bağladığımda aynı sorunla karşılaştım hocam. Eğer ki işlemcin sanallaştırmayı destekliyorsa Windows XP Mode üzerinden deneeni tavsiye ederim. Ben oradan denedim gerçi olmadı ancak yine de denemeye devam edceğim. Sen de denersen belki ikimizden biri çözümü bulur ve halledebiliriz.
  • Telefonu Yığın bellek veya Kies olarak bağlayın. Bilgisayar'a sağ tıklayıp "Yönet" deyin. Aygıt yöneticisine gidin. Depolama aygıtlarında MTP Device olarak (eğer başka bir bellek bağlı değilse zaten tek) çıkacaktır. Sağ tıklayıp sürücüyü kaldır deyin ve ardından çihazın bağlantısını sonlandırın. Tekrar bağlantı sağladığınızda aygıt yazılımı otomatik olarak yüklenecektir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    USB Joystick Driver Sorunu!
    18 yıl önce açıldı
    PSP Usb şarj sorunu!!!
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.