Şimdi Ara

MTOK mu Normal Mühendislik mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
2.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sizce mtok mu yoksa normal mühendislikmi seçmeliyim?
    Sıralamam 93k ama olursa gazi bilgisayar mtok olur normalde namık kemal mühendislik fln olacak sizce hangisini seçmeliyim?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tuncay95 -- 8 Temmuz 2013; 22:32:20 >

• Risk almak istemiyorsan normal muh. sec

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ep94

Risk almak istemiyorsan normal muh. sec

Risk Derken?
  • aslında konu açacaktım ama buraya yazmam daha uygun olur arakdaş açmış.

Mtok da okuyan veya bilgi sahibi olanlar; mtok un normal mühendisliklerden dezavantajları nelerdir yazsalar çok iyi olur zaten tercih dönemi kısa çok faydası olur... olmadı ayrı bir konu açalım..
  • Aynen bunu açıklayan biri olursa çok seviniriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuncay95

Arkadaşlar sizce mtok mu yoksa normal mühendislikmi seçmeliyim?
    Sıralamam 93k ama olursa gazi bilgisayar mtok olur normalde namık kemal mühendislik fln olacak sizce hangisini seçmeliyim?

Mezuniyet durumunuz nedir acaba? Lise diplomaniz nedir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillaoguz -- 8 Temmuz 2013; 22:59:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atillaoguz

quote:

Arkadaşlar sizce mtok mu yoksa normal mühendislikmi seçmeliyim?

Mezuniyet durumunuz nedir acaba? Lise diplomaniz nedir?

Lise diploması derken diplomadaki ünvanmı
    Meslek çıkışlıyım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yani bende meslek lisesi diplomasina sahibim ama benimki endustri meslek yada anadolu teknik yada anadolu meslek degil sizinki onlardan birimi? Bunlar disinda mtok yazabilmek icin meslek lisesi diplomasina sahip olmak yetiyormu yoksa bu 3 liseden birimi olmak zorunda mtok yazabilmek icin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atillaoguz -- 8 Temmuz 2013; 23:06:14 >
  • quote:

Yani bende meslek lisesi diplomasina sahibim ama benimki endustri meslek yada anadolu teknik yada anadolu meslek degil sizinki onlardan birimi? Bunlar disinda mtok yazabilmek icin meslek lisesi diplomasina sahip olmak yetiyormu yoksa bu 3 liseden birimi olmak zorunda mtok yazabilmek icin?

bilgisayar mühendisliği mtok seçebilmek için herhangi bir meslek lisesinin Bilişim teknolojileri (klauzda 6b2deki tabloyu incele) ordaki bölümlerden birini bitirdiysen seçebilirsin mtokları
  • Benimkinde meslek lisesi diploması ama bölüm olarak yönetim bölümü yazıyor. Tercih yapamayacak olsam sistem kabul etmezdi degilmi tercih yaparken?

• quote:

Benimkinde meslek lisesi diploması ama bölüm olarak yönetim bölümü yazıyor. Tercih yapamayacak olsam sistem kabul etmezdi degilmi tercih yaparken?

tam olarak ne yazıyor
  • Yokmu Soruma Cevap verecek bilgili birisi
  • quote:

Yokmu Soruma Cevap verecek bilgili birisi

http://forum.donanimhaber.com/m_77276043/f_//tm.htm#77276043

istersen burayı bi incele.yine de sorularının cevabını bulamazsan mesaj atabilirsin bana
  • Başlığı açan arkadaşım.Hiçbir risk yok.TMMOB açtığı dava düşmüştür.Rahatlıkla Mtok bölümlerini seçebilirsiniz.Dedi demeyin ama teknoloji fakülteleri daha avantajlı olacaktır.Göreceksiniz.

Not:Mühendislik fakültesi öğrencisiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: goddftr16

Başlığı açan arkadaşım.Hiçbir risk yok.TMMOB açtığı dava düşmüştür.Rahatlıkla Mtok bölümlerini seçebilirsiniz.Dedi demeyin ama teknoloji fakülteleri daha avantajlı olacaktır.Göreceksiniz.

Not:Mühendislik fakültesi öğrencisiyim

dostum daha önce de sanırım seninle bi konuşmamız olmuştu.senin görüşünü merak ediyorumhttp://strawpoll.me/169230
  • diplomada mtok olduğunu belirten bir şey oluyor mu? yeni teknoloji fakültesi mezunu diye yazıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

diplomada mtok olduğunu belirten bir şey oluyor mu? yeni teknoloji fakültesi mezunu diye yazıyor mu?

diplomada fakülte isimleri yazmaz olur mu hiç yazıyor tabi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bir TESLA hayranı

quote:

istersen burayı bi incele.yine de sorularının cevabını bulamazsan mesaj atabilirsin bana

Çok teşekkür ederim gayet yararlı oldu pekâlâ sizce gazi mtok bilgisayar mühendisliği 104k benim siram ise 93k sizce gelir mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: bir TESLA hayranı

quote:

Çok teşekkür ederim gayet yararlı oldu pekâlâ sizce gazi mtok bilgisayar mühendisliği 104k benim siram ise 93k sizce gelir mi?

valla dostum 11bin öndesin.aynı durum bende de var bende 12bin öndeyim marmara için.fakat kontenjanlar yarıya düşücek falan filan işimiz zor.sadece bekleyip görücez.hani geçmişe göre bakalım diyorum ama aklıma bi örnekte gelmiyor ki her zaman yaşanan bi şey değil.

• İnşallah olur bakalım bekleyip göreceğiz :)

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.