Şimdi Ara

MTK-Fenerbahçe maçı NTV Spor'da

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.622
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fenerbahçe'nin MTK Budapeşte ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turu rövanş maçı, yarın saat 21.45'te NTV Spor'dan canlı yayınlanacak. Maç öncesi ve sonrası Ercan Taner ve Rıdvan Dilmen yorumlarıyla NTV Spor ekranında olacak.

NTV SPOR NASIL İZLENİR?

NTV Spor, Kablo TV İstanbul ve İzmir'de C05, Ankara'da S10'da, Digitürk'te 79, D-Smart'ta 45. kanaldan ve Türksat 2A uydusundan izlenebiliyor. NTV Spor'un uydu değerleri ise şöyle: 11892 megahertz yatay frekans, 12800 sym, 5/6 FEC.

• İzlicem bende ama yardım edersenhttp://resim.donanimhaber.com/m_25341658/tm.htm
  • d-smart sadece kendi evinde oynayacağı maçların haklarını aldı ntvsporun vermesi güzel oldu fb li değilim ama gs maçları için güzel haber
  • Güzel haber.Hayırlısı olur insallah..
  • duyunca havalara uçtum doğal olarak...ama ya maç saati şifreyle karşı karşıya kalırsak? inş olmaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: portofino

duyunca havalara uçtum doğal olarak...ama ya maç saati şifreyle karşı karşıya kalırsak? inş olmaz

Şifre gireceğini sanmam .Şifre biss olsa bile girili cihazlarda.Şifreyi değiştireceklerini sanmıyorum..
  • Şifre koymayacaklardır. Açık olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • frekansları yazdık ntv var cnbc e var ama ntvspor yok adı mı değişik acaba bulamadım bi türlü nereye kaydetti anlamadım
  • quote:

Orjinalden alıntı: lasguard

frekansları yazdık ntv var cnbc e var ama ntvspor yok adı mı değişik acaba bulamadım bi türlü nereye kaydetti anlamadım

bende de aynı problem var
  • quote:

Orjinalden alıntı: kArpUz3

quote:

Orjinalden alıntı: lasguard

frekansları yazdık ntv var cnbc e var ama ntvspor yok adı mı değişik acaba bulamadım bi türlü nereye kaydetti anlamadım

bende de aynı problem var

Büyük ihtimal başka bir isimde kayıtlıdır.Nbatv gibi mesala.Ntv nin TP değerini silip tekrar ekleyin ve aratın.Ntvspor adıyla tekrar gelecektir..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.