Şimdi Ara

MTC Game

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
14.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Selam arkadaslar bu konuyu açmamdaki amaç mtcgame i nasıl biliyorsunuz sizce nasıl bi yer
    ilk önce hikayeyi anlatıyım

şimdi mtc deki hesaba para yükledik 60 günlük game card için önceki gün (yada 1 daha önceki gün) sitede adet en az 15 di sonra talep falan ettik dedilerki 1 saat bekleyin ne için beklediğimizi bile bilmiyoruz ama bekleyelim dedik bekledik bekledik saat 12 de verdigimiz sipariş nerdeyse akşam 9 a kadar sürdü (kendimi oyuna kaptırmışım sormadım) sonra dedik ne oldu hani diye kalmamış sipariş ediyoruz falan dediler yarına gelir dediler o gün öyle geçti , ertesi gün cumartesiydi galiba o günde sorduk sanırım yine aynı arkadaş yarın gelicek dedi ,başka biri de pazartesi gelicek dedi bu ikisi aynı gün oluyor o günde geçti pazartesi oldu ,dedim artık gelmediyse nedir yani her neyse sorduk o günde yok alamadık hala bekliyoruz falan bu gün saat 11.30 gibi sorduk dedilerki yarım saat içinde gelicek 12.30 da girdik kesin olsun diye hala gelmedimi, gün içinde gelicek bir buçuk saat sonra falan yine sorduk bir kişiye yarın gelicek dedi belki gelmistir diye soralım bu kadar uzun süredir olmaz herhalde kaç gün oluyor soralım dedik perşembe gelicek dediler

evet asıl bomba geliyor,
    şimdi sorduk ne durumda olduğunu salı günü (yani yarın) gelicek dedi disconnect oldum bi daha girdim
    hani gün içinde gelicekti bugün yarın diye diye 1 hafta oldu dedim biriniz yarın biriniz de persembe gelicek
    hanginize inancağımızı şaşırdık dedim
    biraz önce yarın olan gün perşembe oldu (aynı kisi tarafından)

hikaye bu benim sordugum sizce mtcgame güvenilirmi hayır her yerde güvenilir diye duyuyoruzda 1 hafta boyunca sıkıntıdan patladık 10 lira daha verip gider kafeden alırdım bir hafta nın anlamını iyi bilirsiniz siz arkadaslar sizce niye böyle olmus bi fikriniz varmı

• Evet arkadaş haklı aynı zamanda real den de dost olduğumuz için :) 1 haftadır bekliyor arkadaş stok gelse bizde alıcaz ama ilk başta Okan Bey ile görüştük bize 30dakika dedi 1 saat sonra tekrar sorduk bugün içinde dedi,bizde 30dk önce gelicekti hani dedik bu sefer kesin falan dedi neyse daha sonra kendisine bir daha ulaşamadık zaten. Sonra Remzi Bey ile görüştük kendisi Salı günü dedi,doğrusu biz güvenemedik adama başka bir isim ile sorduk perşembe dedi ne iş anlamadım gitti

Not:Yazarken abuk subuk yerlerde imla işaretleri koymuş olabilir kusura bakmayın. :)
  • Normalde güvenilir site. Bu zamana kadar stokta bulunan alısverislerimde 3 saniye icinde keylerimi aldım adminlerle muhattap olmaya bile gerek kalmadı. Ama böyle durumlarda bunu yaptıklarını bilmiyordum ben olsam girer butun sitelerde bu rezaletinizi paylastım ss lerle bunları destekledim eger 1 saat icin bana keylerimi vermesseniz bir dahaki aşama mahkeme olacak haberiniz olsun ki cok musteri kaybettiniz derdim.
  • bakalım ne olacak
  • yokmu bi fikri olan yada önerisi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antuari -- 25 Mayıs 2010; 19:29:04 >
  • daha önce hiç ordan alışveriş yapan başka biri varmı ?
  • Ben yaptım. Hiç bir sorun yaşamadım. 5 sn felan sürdü parayı yatırdıktan sonra hesabıma geçmesi ve wotlk almak. Fiyatlarda gerçekten uygun. WOTLK 31 liraya aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O olayı bende anlamıyorum ya demek 15likde alan var ilginç
  • 1 haftadan uzun süredir oyalanıyoruz hayırlısı
  • iyi oldu bunu öğrendiğim.ben de ileri de gamecard almayı düşünüodum
  • ben 2 tane woltk key aldım en fazla 15 dk sonra keyleri gönderdiler.... tabi ben gitti gidiyor üzerinden almıştım mtc hesabının
  • prepaid, cdkey gibi şeyleri gittigidiyordan alın arkadaşlar.. ben 2 ayda bir prepaid yazıp en uygun satanlardan birini seçiyorum.. en son yanılmıyorsam 39 tlye aldım.. 4-5 dk icinde şifre yolladılar.. sonrada onayladım.. MTC game oradada satış yapıyor .. illa MTC gameden alacagım diyorsanız bile yine oradan alın.. keyi yollamazlarsa onaylamazsınız, onlar uğraşırlar..
  • MTCGAME ile hiçbir şekilde alışveriş yapmayın arkadaşlar.Resmen tefeci gibi mal alıp satıyorlar.Sizden yok pahasına gb leri alırlar faiş fiyatlara satarlar.Borsada bile bu kadar gb fiyatları oynamaz.Yok piyasa böyleymiş yok gb fazlaymış falan filan derler.Zaten alımlarda otomatik olarak indirime gidilebilir diye bir ibare var.fiyatlarını 2 gün inceleyin görürsünüz satışlar cok kucuk miktarda düşer alışlar 1tl kadar düştüğünü görürsünüz.Ben ve arkadaşlarım bundan sonra bu site ile alışverişi kesiyoruz.
  • Vallaha ben hep Mtc den alıyorum hiç problem yaşamadım. 300 400 tl nin üzerinde alışveriş yapmışımdır.
  • Ben de geçen sene bu ilanı gördükten sonra pre-paid kart almak istemiştim. Nedenini anlamadığım bir karışıklıktan dolayı MTC'nin hesabına para aktarımı yapamamıştım. Bunun üzerine destek hattındaki arkadaşla irtibata geçtim. Sorunu çözmekten son derece uzak, alakasız, saygısız, enteresan bir dialoga girmişti benimle. Resmen sokak ağızıyla atar yapmıştı adam. Zaten ilk alış-verişim olacaktı aklımda soru işaretleri vardı o olaydan sonra hiç işim olmayacaığını anladım.
  • Mtcgame'den 60 günlük wow pre-paid card aldım fakat çalışmadı verdikleri cevap benim kullandığımı iddaa ediyorlar adamlara acc adımı ve şifremi verdim kendileride çalıştıramadı hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar bunun peşini bırakmayacağım bütün yasal haklarımı kullanacığım. Birdahada mtcgame.com'dan alışveriş yapmayacağım herkezin bilgisi olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: bhakan

Mtcgame'den 60 günlük wow pre-paid card aldım fakat çalışmadı verdikleri cevap benim kullandığımı iddaa ediyorlar adamlara acc adımı ve şifremi verdim kendileride çalıştıramadı hiçbir şekilde yardımcı olmuyorlar bunun peşini bırakmayacağım bütün yasal haklarımı kullanacığım. Birdahada mtcgame.com'dan alışveriş yapmayacağım herkezin bilgisi olsun

Banada hatali vermislerdi ama dikkatlice inceledim fazladan harf vardi keyde sildim harfi denedim oldu. Sende kurcala harf sayisina bak fazla veya eksik bi harf varmi. Bende onernem mtcgame i
  • MTc game'i tam bilmiyorum adını çok duydum fakat bu zamana kadar çok site denedim ve 2-3 senedir çalıştığım gamesatis.com süperdir.Bu güne kadar 750 tlnin üstünde alışverişim oldu problem çıkıncada bi telefon ile haloluyordu zaten...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CT-Ege

MTc game'i tam bilmiyorum adını çok duydum fakat bu zamana kadar çok site denedim ve 2-3 senedir çalıştığım gamesatis.com süperdir.Bu güne kadar 750 tlnin üstünde alışverişim oldu problem çıkıncada bi telefon ile haloluyordu zaten...

Demek arada problem cikiyo en iyisi listemden cikarayim onuda uyardigin iyi oldu.
  • Valla bu foruma MTC game ve yaptıkları terbiyesizlikle ilgili konu acmıştım keske bir göz atsaydin
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.