Şimdi Ara

mta ne kadar kota yer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.330
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internetim 4gb sınırlı. Mta oynasam saat başı ne kadar kota yer?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bak şimdi her serverin kendine ayrı pack i oluyor ve araba yamaları skinler falan oluyor güzel bir server 300 mb den başlıyor ben 2 gb bir server bile gördüm içinde tahmin edebileceğin bütün yamalar vardı ama bazı serverlerde oluyor yabancı yamasız çok sıkıcı oluyor saat başı ne kadar kota yer onu bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.İbrahimovic10

Bak şimdi her serverin kendine ayrı pack i oluyor ve araba yamaları skinler falan oluyor güzel bir server 300 mb den başlıyor ben 2 gb bir server bile gördüm içinde tahmin edebileceğin bütün yamalar vardı ama bazı serverlerde oluyor yabancı yamasız çok sıkıcı oluyor saat başı ne kadar kota yer onu bilemem

Tamam teşekkürler

• Bilen var mı arkadaşlar

• indirme yapıyor ya başta o kota çok yer yoksa oyun esnasında yemez heralde online oyunlar çok yemiyor ama indirmesi yiyor işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakhan29

indirme yapıyor ya başta o kota çok yer yoksa oyun esnasında yemez heralde online oyunlar çok yemiyor ama indirmesi yiyor işte.

Online oyunlar kota yemez olur mu hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Limon-

quote:

Orijinalden alıntı: burakhan29

indirme yapıyor ya başta o kota çok yer yoksa oyun esnasında yemez heralde online oyunlar çok yemiyor ama indirmesi yiyor işte.

Online oyunlar kota yemez olur mu hocam

wolfteam metin2 gibi dosyaları pcde hazır olanlar çok yemiyor bf serisini falan bilmiyorum hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.