Şimdi Ara

MSVCR120.dll Hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
3.795
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    Sorunum bu Program MSVCR120.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlamıyor.
    Böyle bi hata veriyo. dll'yi indirip system32'nin içine 4-5 defa attım ama olmadı uzun süredir bu böyle .exe dosyaları açmaya çalışırken hep bu hatayı veriyo bi program vs. pcnin görmesini felanmı engelliyo nedir ?

MSVCR120.dll Hatası ve Çözümleri

MSVCR120.dll, Microsoft Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2013'ün bir bileşenidir. Bu bileşen, belirli yazılım ve oyunların düzgün çalışması için gereklidir. Ancak bazı durumlarda, MSVCR120.dll eksik veya bozuk olabilir ve "MSVCR120.dll bulunamadı" veya "MSVCR120.dll eksik" hatalarına neden olabilir.

Bu hatayı çözmek için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:

• Microsoft Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2013'ü İndirin ve Kurun: Microsoft'un resmi web sitesinden Microsoft Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2013'ün en son sürümünü indirin ve kurun.
    • Bilgisayarınızı Yeniden Başlatın: Kurulum tamamlandıktan sonra bilgisayarınızı yeniden başlatın.
    • Yüklü Yazılımı Güncelleyin: Hatalı MSVCR120.dll dosyasını kullanan yazılımları güncelleyin. Yazılım güncellemelerini kontrol etmek için yazılımın ayarlarına bakabilirsiniz.
    • Sistem Dosyası Denetleyicisini Çalıştırın: Sistem Dosyası Denetleyicisi, bozuk veya eksik sistem dosyalarını tarayan ve onaran bir araçtır. Sistem Dosyası Denetleyicisini çalıştırmak için şu adımları izleyin:
      • Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırın.
      • "sfc /scannow" komutunu yazın ve Enter tuşuna basın.
    • DISM Komutunu Kullanın: DISM (Dağıtım Görüntüsü Servisi ve Yönetimi) komutu, Windows görüntülerini yönetmek için kullanılır. DISM komutunu kullanarak bozuk sistem dosyalarını onarabilirsiniz. DISM komutunu çalıştırmak için şu adımları izleyin:
      • Komut İstemi'ni yönetici olarak çalıştırın.
      • "DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth" komutunu yazın ve Enter tuşuna basın.

Bu adımları takip ettikten sonra MSVCR120.dll hatası çözülmelidir. Sorun devam ediyorsa, bozuk donanım veya diğer yazılım sorunları olabilir. Bu durumda, daha fazla yardım için bir bilgisayar teknisyenine veya Microsoft Destek'e başvurmanız gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Microsoft visual C++ yüklemen gerekiyor. Antivirüsün engellemediğine de emin ol.

Orijinalden alıntı: sefasefa1

Öncelikle Merhaba.
    Sorunum bu Program MSVCR120.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlamıyor.
    Böyle bi hata veriyo. dll'yi indirip system32'nin içine 4-5 defa attım ama olmadı uzun süredir bu böyle .exe dosyaları açmaya çalışırken hep bu hatayı veriyo bi program vs. pcnin görmesini felanmı engelliyo nedir ?

bendede aynı sıkıntı vardı dll yükleme programı var onu bilgisayarına indir programı çalıştır eksik dll leri tamamlıyo ben bu şekild eyaptım sorun çözüldü.
    RUN DLL HATASI
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.