Şimdi Ara

MSVCR100.dll hatası (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son bikaç haftadır daha önceden oynadığım bazı oyunlarda ve yeni yüklediğim bazı oyunlarda "Program, MSVCR100.dll bilgisayarınızda eksik olduğundan başlayamıyor. Lütfen proramı tekrar yüklemeyi deneyin" hatası alıyorum. Sorunu çözmek için internette gördüğüm hemen her yöntemi denememe rağmen bu sorunu çözemedim.Bu konuda yardımcı olabilecek arkadaşa minnettar kalacağım:)
    Denediğim yöntemler:
    -Bilimum sitelerde tavsiye edildiği gibi dll dosyasını indirim bahsedilen klasörlerin içine attım(doğru işletim sistemi için doğru klasöre)
    -Microsoft'un sitesindeki Virtual Studio yazılımlarının en günceline kadar hepsini deneyip kurup yeniden başlattım.
    -Hata veren oyunları tekrar yükleyip kurdum ve onların bulunduğu klasörlerin içine de dll dosyasını yapıştırmayı bile denedim ama sonuçsuz yine aynı hata...

Sistem Özelliklerim:
    -Windows 10(En son güncellemeler yapıldı)
    -İntel i7 işlemci
    -Gtx 950m ekran kartı
    Diğer özellikleriyle alakalı olacağını pek sanmıyorum o yüzden yazmıyorum...

• yassin26 Y kullanıcısına yanıt
    windows 10 dan olabilir
  • Ne yapılabilir ki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yassin26 Y kullanıcısına yanıt
    bende win10 kullandım sonra win7 ye geri döndüm
  • Agentwho A kullanıcısına yanıt
    Evet şimdi önerinizi denedim orada 2 versiyon var 2010a daha yeni versiyon yüklü dedi ve yüklemedi 2008i yükledi ancak bi değişiklik olmadı:(
  • Bir de dll-files fixer deneyebilirsiniz, aklıma başka yöntem gelmedi maalesef.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    msvcrt.dll Hatası Çözüm
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Agentwho A kullanıcısına yanıt
    Bahsettiğiniz programı da bulup yükledim,tarattım 120 küsür kusur tespit etti hepsini düzeltti.Lakin program ısrarla aynı hatayı veriyo:( ilginiz için çok teşekkür ederim. İşin ilginç tarafı benimle benzer problemi yaşayan yok galiba hiç denk gelmedim:(
  • İlgilenmemin bir faydası olmadı ki hocam, rica ederim

Bu arada Windows 10 un yıldönümü güncellemeleri sonrası forumda onunla ilgili bir çok konu açıldı. Kimi taşınabilir harddiskini artık bilgisayarının görmediğini, kimi de bazı işlevleri yerine getiremediğini ifade eden konular açtı. Sizin probleminiz de acaba yeni güncellemeyle bir ilgisi var mı diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agentwho -- 8 Ağustos 2016; 10:16:40 >
  • Bilgisayarında vb. Filan Yoksa Yükle Visuak Basic Filan Onları Yükle Çözülür Kardeşim
  • Dll suite diye bu program var.Full var internette ara bulursun.

• Problemi tesadüfen çözdüm.Eğer benzer sorunu yaşayan windows 10 kullanıcısı olursa yüklü güncelleştirmeleri kontrol etsin,virtual studio ile ilgili eski tarihli güncellemeleri kaldırsın sorun anında çözülüyor herkese tavsiyeleri için teşekkür ediyorum...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.