Şimdi Ara

d3dx9_27.dll hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
697
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • F.e.a.r ı bilgisayarıma kuruyorum ilk kurduğumda oynuyabiliyorum ama ikinci kez oyuna girmek istediğim zaman bu uyarı alıyorum...Ekran kartı driverimi güncelledim.Directx'in son sürümünü kurdum.Eksik dll'yi internetten indirip eskisiyle değiştirdim.directx_feb2007_redist' i kurdum.Pc'ye format dahi attım fakat hiçbir sonuç alamadım...Yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler...

d3dx9_27.dll hatası

d3dx9_27.dll hatası

not:oyunda hiçbir problem yok...Başka pcde denedim.

d3dx9_27.dll hatası

d3dx9_27.dll hatası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_VeNoM -- 19 Eylül 2007; 18:25:46 >

• Peki oyununuz orjinal mi? Oyunu güncellemeyi deneyin. App Version 1.0.0.0 yazıyor. Hatırladığım kadarıyla 1.08 versiyonu vardı. Eğer oyununuz crackli ise bu tür hatalar normal ...
  • oyunum orjinal değil...dediğinizi yaptım oyunu güncelledim fakat yine aynı sorunla karşılaştım...Bu sefer app version 1.0.0.0 yerine 1.8.282.0 oldu...
  • Bilgisayarınızın özelliklerini ayrıntılı olarak yazar mısınız?
  • p4.3.0
    1.5 gb ram (1024 ddr+ 512)
    ati sapphire x1950gt 256mb ddr3
    80gb harddisk
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_VeNoM

F.e.a.r ı bilgisayarıma kuruyorum ilk kurduğumda oynuyabiliyorum ama ikinci kez oyuna girmek istediğim zaman bu uyarı alıyorum...Ekran kartı driverimi güncelledim.Directx'in son sürümünü kurdum.Eksik dll'yi internetten indirip eskisiyle değiştirdim.directx_feb2007_redist' i kurdum.Pc'ye format dahi attım fakat hiçbir sonuç alamadım...Yardımlarınıza ihtiyacım var şimdiden teşekkürler...

d3dx9_27.dll hatası

d3dx9_27.dll hatası

not:oyunda hiçbir problem yok...Başka pcde denedim.

d3dx9_27.dll hatası

d3dx9_27.dll hatası

bab sen directxin son sürümünü deil şubat güncellemesini kurmuşsun

aşağıdaki linkteki directxi indirip kur

http://download.microsoft.com/download/7/c/6/7c657ecc-f1d3-4cf2-8ff3-de9100d98a5d/directx_aug2007_redist.exe

• "d3dx9_27.dll " bu isimle google da aratıp bu dll dosyasını system32 klasörüne at işlem tamamdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

"d3dx9_27.dll " bu isimle google da aratıp bu dll dosyasını system32 klasörüne at işlem tamamdır

bahsettiğin yöntemide uyguladım zeus fakat yine olmadı...
  • hayda ne dedi yine mi aynı hatayı veriyor?..yoksa dx28,29 ları da mı istiyor?

ekleme:bir keç yerde oyun klasörüne kopyalayın diyen de var bi dene istersen
    ekleme2:valla system ve windows klasörüne at diyende var ama sen bilin etrafa bi saç istersen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZEUS__ -- 19 Eylül 2007; 19:49:37 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: havalicocuk

bab sen directxin son sürümünü deil şubat güncellemesini kurmuşsun

aşağıdaki linkteki directxi indirip kur

http://download.microsoft.com/download/7/c/6/7c657ecc-f1d3-4cf2-8ff3-de9100d98a5d/directx_aug2007_redist.exe

bunu da denedim maalesef yine aynı hata...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By_VeNoM -- 19 Eylül 2007; 19:52:01 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZEUS__

hayda ne dedi yine mi aynı hatayı veriyor?..yoksa dx28,29 ları da mı istiyor?

ekleme:bir keç yerde oyun klasörüne kopyalayın diyen de var bi dene istersen
    ekleme2:valla system ve windows klasörüne at diyende var ama sen bilin etrafa bi saç istersen

bunlarıda denedim zeus...yine aynı sonuç.yine olmadı
  • bilgisayarında kurulu codec varsa onları devre dışı bırak sonra tekrardan dene.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: senfield25

bilgisayarında kurulu codec varsa onları devre dışı bırak sonra tekrardan dene.....

yeni format attığım içim henüz bilgisayarımda kurulu codec yok
  • oyunu kurduğun directory i değiştir ... c ye kurduysan d ye dye kurduysan c ye kur tekrar dene.... bende buna benzer bir hata almıştım oyunu ilk oynadığım zaman ama şuan nasıl çözdüm hatırlamıyorum.....
  • quote:

Orjinalden alıntı: senfield25

oyunu kurduğun directory i değiştir ... c ye kurduysan d ye dye kurduysan c ye kur tekrar dene.... bende buna benzer bir hata almıştım oyunu ilk oynadığım zaman ama şuan nasıl çözdüm hatırlamıyorum.....

bunu da yapmıştım senfield...
  • yardımcı olacak kimse yok mu ?
  • tekrar format attım makinaya fakat yine bir gelişme yok aynı hatayı yine alıyorum.oyunu bu sefer d ye kurdum.
  • arkadaşlar problemim için yardım edebilecek kimse yok mu ?
  • kardeş directx in en son sürümünü kur çözülür büyük olasılıkla
  • directx'in son sürümünü indirdim sorunum çözülmedi maalesef
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.