Şimdi Ara

MSÜ'ye En yakını Apotemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apotemi 3'lü tytde şekil var ama süs gibi bir şey problemler paragraf gibi kesin çözülmeli benden tavsiye fiyatı 3 tanesi 20tl

• Aynen aga ben aldim fakat baslamadim daha ama iki sinavi da inceledim cok paralel olmuslar,paraf 3lu ve yanit 4lu de yaklasmis msuye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _MarioGomez33 -- 14 Haziran 2020; 19:56:48 >
  • MSÜ'den sonra ilk işim gidip apotemi 3'lü almak oldu. Belli ki sınav zor olacak.
  • Ben son hafta çözmeyi planlıyorum.
  • Matı gerçekten iyi ama paragrafı nasıl en yakın ya ben hiç yakın bulmadım msü ye
  • TYT daha zor olacak bence 30 dk bosuna değil
  • functionmachine kullanıcısına yanıt
    +30 dakikayı sınavı zorlaştırmak için vermediler hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgms2

+30 dakikayı sınavı zorlaştırmak için vermediler hocam
    Bugün gördük niye verdikleri gördün mü doğru dürüst kimse yetiştirememiş
  • Sinoengino kullanıcısına yanıt
    geçen seneki msü netleri de tyt ye göre düşüktü hocam bu pek bir kıstas değil
  • yaw olm sınav zor değildi ki yorucuydu kimseye anlatamıyoruz bunu

boşuna tekrar bakınca kolaymış aslında konuları açılmadı

sınavın daha zor olmayacağı belli ki daha zor değildi zaten msüde (sos saymazsak tabi [kıyaslanan tyt]). Sadece çok süre yiyen bir sınavdı , süre yemesi çok zor olduğu anlamına gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adisdasdadas -- 14 Haziran 2020; 20:19:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mertgms2

geçen seneki msü netleri de tyt ye göre düşüktü hocam bu pek bir kıstas değil
    HOCAM SORU TARZINA BAKAR MISIN GEÇEN SENEKİ MSÜ İLE ALLAH AŞKINA GEÇEN SENEKİ MSÜ İLE BU SENEKİ ARASINDAKİ MAT UÇURUMUNU
  • son 4 gun kala 4 unude cozecegım tesekkurler
    Ya tamam hocam çok zor battık bittik tyt 2020 de herkes 75 net yapacak tatmin oldunuz mu? Diyorum ki geçen sene msü gene zordu tyt ye göre 105 net tyt ile 3000 olurken msü de 96-97 net bu sıralamayı getiriyordu yani evet msü gene zordu gene zor oldu. He bu msü kötü yaptın diye dünyanın sonunun geldiğini 2020 tyt de yüksek mertebeden türev soracaklarını falan düşünüyorsan tabi bunu düşünmekte özgürsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: adisdasdadas

yaw olm sınav zor değildi ki yorucuydu kimseye anlatamıyoruz bunu

boşuna tekrar bakınca kolaymış aslında konuları açılmadı

sınavın daha zor olmayacağı belli ki daha zor değildi zaten msüde (sos saymazsak tabi [kıyaslanan tyt]). Sadece çok süre yiyen bir sınavdı , süre yemesi çok zor olduğu anlamına gelmez
    O sınav sorularını görmezsen o sınavın kolay olsa da önemi yok çatır çutur diktiler. Ben bu kadar boş bıraktığım ilk denemeydi.
    knk benim de çok kötü geldi (yanlış taktik uyguladım mattan başladım onun da etkisi var da)

tekrar bakınca cidden öyle ahım şahım zorlukta bir deneme değil ama gerçekten yorucuydu

önceki yıllarla hiç kıyaslama kaynaklar önceki yıllara göre hazırlıyor 2021 tayfaya da 2020 msüsü kek gelecek gerçek bu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.