aga ilk defa giriyorum. gireceğimiz yerler ve sınav giriş belgesi sonradan mı açıklanıyor ? |
MSÜ sınav giriş yerleri ?
-
-
Sınavdan sonra belli oluyo
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
:d
hocam siz bilirsiniz. başvurular bittikten sonra mı açıklanıyor ?
edit: tm 10 gün kala fln açıklanıyormus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Terliksi it -- 14 Ocak 2024; 19:28:10 > -
sınavdan 15 gün once olması lazım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam yanlış hatırlamıyorsam başvurular 30 ocak tarihine kadar devam ediyordu. Geç başvuru varsa onun da tarihi geçtikten bir süre sonra ösym sitesinde sınava giriş belgelerine dair duyuru geçiyor sınav giriş belgesinde de belirtiliyor gireceğiniz adres. Başvurunuzu yaptıysanız başka bir şey yapmanıza gerek yok şu anlık. Sınav giriş belgeleri açılınca onun çıktısını alıyorsunuz sınava onunla gidiyorsunuz. Bu arada poşet dosyaya koymayın her yerde öyle mi bilmiyorum ama girdiğim okulda poşet dosyayı almıyorlardı okula girerken kenarda bir çöp kutusu dolusu poşet dosya görmüştüm öğrenciler oraya koyuyorlardı hep. Ziyan olmaz gerçi yine kullanılır da olsun bilinçli olun arkadaşlarınıza da söyleyin :D
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X