Şimdi Ara

msnde birden fazla kişiyi tek pencereye almak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
327
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar msn 7,50 ve plus kullanıyorum msnde bir pencerede konuşurekn diğer msndeki konuşma pencereleirminde de görev çubuğu şeklinde konuşma pencersinin üstünde yanyan durmasını nasıl sağlarım saygılarıml akolay gelsin

• görev çubuguna sag tıkla özelliklere gir benzer ögeleri gruplaya tıkla! bitti
    teşekkür et..
  • öyle değil işte sanırım anlamadın mevcut konuşma penceresi üstüne gruplamak istiyorum ben diğer konuştuğum insanları yani ekranın tam ortasında olan msn konuşma penceresi senin deidğin görev çubuğundaki olay ve tüm explorer ve diğer çalışmaları gruplayan olay
  • Var mı ki böyle bişey, gürdün mü birilerinde???
  • evet sonunda buldum plus 3,61 sürümünde tercihler anlık iletiler ve tab konuşmalarında bulunan grup kısayolları tuşu ve konuşmaynaları etkinşeltir yanındaki kutucuklar boş olsun tamam oluyor böylece iyi çalışmalar
  • küçük bir ocdec vardı. yükleyince aynı anda çoklu msn açabiliyodunuz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sadettin20

merhabalar msn 7,50 ve plus kullanıyorum msnde bir pencerede konuşurekn diğer msndeki konuşma pencereleirminde de görev çubuğu şeklinde konuşma pencersinin üstünde yanyan durmasını nasıl sağlarım saygılarıml akolay gelsin

anladığım kadarıyla msn penceresinde tıpkı firefox veya maxton'daki gibi sekme istiyorsun. eğer yanılmadıysam msn yazışmalarını yapabileceğin bir program daha var. mercury adındaki bu program dmsn olarak da anılıyor ama şimdiki adı mercury. arayüzü msnmessenger kadar şık olmasa da msn messenger'dan çok çok daha kullanışlı olduğunu söyleyebilirim. bir süre kullandım. iyi bir programdır. ancak göz zevkime uymadığı için kaldırdım. Daha ayrıntılı bilgi almak için resmi sitesini ziyaret edebilirsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşım MSN Plus yeni versiyonu yükle istediğini bu özellik onda var bende bir arkadaşımda gördüm ama pek kullanışlı değil tavsiye etmem..
  • asıl msn plusda trojen var hadi kolay gelsin bence ilk yontemi kullan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.