Şimdi Ara

msn ve firefox sorunum var yardım lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
232
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar firefox yükledim explorer da var. firefox u açınca ilk açışta

internete doğrudan bağlan seçeneğini işaretlemem gerekiyor. bunun çözümü nedir

. olarak msn de 7.5 ve live i yüklediğim zaman kullanıcı adımı yazarken çok yavaş yazıyor ve bağlanmıyor. bunun sebebi nedir acaba. cvp yazarsanız çok sevinirim... iyi akşamlar herkese...

• konuyu editleyemediğim için linki ekliyorum tekrar
    http://image01.yuklet.com/goster.php?resim=a215426a-firefox.jpg&zoo=6

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tolga_kaan_ -- 4 Eylül 2006; 20:12:25 >
  • girdiğin proxy bağlantı kabul etmiyor sorun bu proxy i iptal et çalışır ama illede proxy dersen çalışan bitane bul direk bağlan yaparsan normal çalışması lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kaan__

girdiğin proxy bağlantı kabul etmiyor sorun bu proxy i iptal et çalışır ama illede proxy dersen çalışan bitane bul direk bağlan yaparsan normal çalışması lazım.

cvp için teşekkür ederim ama ben proxy ayrı falan girmedim. explorer kullanıyordum firefox yükledim onsan sonra böyle oldu. ( ortak adsl kullanıyorum modem bende değil ağ kablosu ile bağlanıyorum + proxy ne demek onu bile bilmiyorum )
  • gönderdiğin resimdeki bağlantı ayarlarını göstermişssin ordan internete doğrudan bağlanı seç sorun falan kalmaz
  • tamam haklısın ama bilgisayarı her açışımda bunu yapmak zorunda kalıyorum. Bunun kesin bi çözümü yok mudur?
  • bilgisayar her açılışta mı oluyo?garip hiç böle bişiye rastlamadım aklıma tek gelen bi spyware falan yapıyo olabilir yada acaba senin yüklediğin bi program mı yapıyo?bilgisayar açıldığında yüklenen bi program
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.