Msn'de renkli nick yazmak için hangi komutu kullanıyorduk arkaşlar? Hatırlayamadım yardım ederseniz sevinirim.
Birde el yazısıyla yazmanın bir yolu var mı? Yada bildiğiniz başka ilginç birşey.
Kimse bilmiyor mu?
/xcolornickcfg
kardes sen renklı nıck yapmak istiyorsan sadece msn plus yuklemek zorundasın ve bana haber ver verdik ten sonra ben sana bır pro gondercem onunla yaparsın
www.msnturkey.com da var
kusutrra bakma ama el yazısıyla yazma varda sifrelı sifreyi cozmen lazım
kardes sen renklı nıck yapmak istiyorsan sadece msn plus yuklemek zorundasın ve bana haber ver verdik ten sonra ben sana bır pro gondercem onunla yaparsın
Msn plus var bende. Yalnızca handi kod ile yapıyorduk onun unuttun. Ortada bi nokta vardı bi dolar işareti vardı bide sayı ama tam hatırlamıyorum.
Ayrıca el yazısı nasıl oluyor yardımcı olabilecek var mı?
·$3
Renk kodu böyleymiş. Yardımlarınız için teşekkür ederim ama el yazısı nasıl hala bilmiyorum.
·$ bu işareti kopyala nickinin başına yapıştır soora bu işaretten soora bi sayı yaz [yannış hatırlamıyosam 61 e kadardı]
tüh be geç kaldık
quote:
Orjinalden alıntı: eXo®ci§t
tüh be geç kaldık
Yine de teşekkür ederim.
quote:
·$ bu işareti kopyala nickinin başına yapıştır soora bu işaretten soora bi sayı yaz [yannış hatırlamıyosam 61 e kadardı]
bu sadece msn plus da oluyor
çok sağolun beyler işe yaradı
quote:
Orjinalden alıntı: ege_
quote:
bu sadece msn plus da oluyor
plus yüklenmeden deiştirebiliyosak yazarmısın???
msn plusta nicklerin renlerini değiştirebiliyoruz yazılım bölümünde var açıklaması linki falan gerçi ben plus ı yüklemiştim yapamadım zaten plus hiç hoşuma gitmedi silip 7,5 yükledim tekrar
İLK OLARAK AŞAĞIDAKİ KODLARDAN NİCKİNİZİN NE RENK OLMASINI BELİRLEYİP RENGİN ÖNÜNDEKİ KODU KOPYALAYIN.(ÖRNEK=·$13 GİBİ...) MESENGERDA İSMİNİZİN ÖNÜNE KODU YAPIŞTIRIYORSUNUZ.VE TAMAMA BASIYORSUNUZ!EVET ARTIK NİCKİNİZ RENKLİ AYRICA KOD GÖRÜNMÜYOR $0 - White ·$1 - Black ·$2 - Blue ·$3 - Green ·$4 - Red ·$5 - Maroon ·$6 - Purple ·$7 - Orange ·$8 - Yellow ·$9 - Light Green ·$10 - Teal ·$11 - Ice Blue ·$12 - Dark Blue ·$13 - Pink (Fuchsia) ·$14 - Grey ·$15 - Light Grey ·$20 - Light Pink ·$24 - Light Yellow EĞER RENGİ GÖREMİYORSANIZ MESENGER PLUS YÜKLEYİN.www.msgplus.net TEN MESENGER PLUSA ULAŞABİLİRSİNİZ
kardes vallah ben el yazısı hakkında bı sey bılmıyom ama bu adrestten bulabılırsın kardessss www.msnturka.com