Şimdi Ara

MSN Oturum Açma Problemleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
38.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İlk problemim, devamlı kullandığım adresle oturum açma denemelerimin yaklaşık olarak %2 başarılı olması. Tam oturum açılacakken düşüyor ve tekrar bağlanmaya çalışıyor. O kadar çok oturum açmayı denedim ki arkadaşlarım rahatsız olmasın diye "çevrimdışı oturum açma" seçeneğini kullanıyorum fakat ne hikmetse benim oturum açtığım görülüyormuş. Arkadaşlarım da en az benim kadar kafayı yemiştir. MSN plus ve stuff plug-in kullanıyorum fakat sorunun bunlardan kaynaklandığını düşünmüyorum. Bilgisayara yeni image atılmışken daha hiç birşey kurulu değilken ilk önce msn i kurup denedğimde de aynı problemle karşılaştım. Bu yüzden defalarca format attım, msn i kaldırıp tekrar kurdum fakat nafile... Belki sorun önceden de bi kere karşıma gelen şu hata penceresinin bahsettiği sorundur.

fakat onar deyip tekrar denediğim de yine olmadı. Belki yardımcı olur; Zone Alarm Security Suite v 5.5.094.000 kullanıyorum ve MSN Messenger için ayarları ekran görüntüsündeki gibi

Bu konuda yardım edecek ve öneri vericek arkadaşlara çok minnettar olucam..

diğer problem ise .NET Passport e kaydettirdiğim ***@***.com gibi bir adresle oturum açmak istediğimde şu hatayı vermesi

hata ise ya böyle bir adres olmadığını ya da şifremin yanlış olduğunu söylüyor. Şfremi defalarca kontrol ettim. Zaten bu adreslehttp://webmessenger.msn.com adresinden de oturum açabiliyorum. Fakat bilgisayarımda yüklü olan MSN Messengerla açamıyorum. Bu sorunu ***@msn.com olan diğer adresimle oturum açmaya çalışırken de alıyorum. Artık delierecek duruma geldim aylardır bu sorunlarla karşılaşıyorum.

yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metal can -- 2 Ağustos 2005, 11:13:19 >

• msn formatlasana
  • When you start MSN Messenger you cannot sign in, and you get the message:

Sorry, we could not sign you in because the sign-in name you entered does not exist or your password is incorrect. 81000303

If you have forgotten your password, please click Help in the main Messenger window, and then click Help Topics for instructions on resetting your password.

In addition, you may receive the following message after trying to sign in a few times:

Microsoft .NET Passport has made your account temporarily unavailable to help prevent other users from guessing or obtaining your password.

Possible solution / fix
    Your password may be incorrect, make sure you typed your username and password correctly.
    If messenger signs on automatically and does not ask for a password, go to the file menu and then choose sign in... Make sure you type your email address and password correctly.
    Try if you can sign in to hotmail or the passport.net site with your account. If you can't sign in on either site your password may be guessed and changed by someone.
    If you can login on one of these sites however, there may be a problem with MSN Messenger. First try this: Click start, then run. Type: regsvr32 softpub.dll and press enter. This will make sure Windows can tell MSN Messenger where to find the .dll file.

sanırım bir nebze yardımcı olur ingilizcem iyi değildir o yüzden çevirme yapamıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1C865604E -- 2 Ağustos 2005, 14:00:27 >

• belki bir anlık çözüm olabilir ama web'den msn'İ açınca webdekini kapatmadan normal msn'den açmaya çalış msn'ini webdekinin kapanıp normal msn'in açılması lazım
  • buraya bi bak benzer konu burada da tartışıldı,, belki bi fikir olabilir sana

http://forum.donanimhaber.com/m_3612981/tm.htm
  • Bu engelleme Zone Alarmdan kaynaklanıyor gibi.
    Zone Alarmı kurduğumda bendede MSN hataları başlamıştı kurmadan önce hiç olmazdı.

Windows Messenger ile dene birde eğer varsa bak bakalım o hata verecekmi ?

Ayrıca diğer passport a kaydettirdiğin adreslerle giremiyorsan bir de şunu dene.
    Bağlanmayı denediğinde hata veriyorsa o sıra zone alarmı devre dışı bırak.
    msn messenger ı tamamen kapat ve sonra tekrar açıp direk kaydettirdiğin adresi yazarak giriş yapmayı dene.
    bendede olduğunda aynı şeyi yapıyorum.bağlantıyı kuruyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NetX -- 4 Ağustos 2005, 22:18:08 >
  • Arkadaşım tamamne bu hack işi. birisi senin msn i hack lemiş ve o an internette olduğu için öyle hata çıkar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Facebook yeni hesap açma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • problem zone alarmdan kaynaklanıyormuş, zone alarm yüzünden 2 kez modemle pc iletişimini kaybetmiştim, en sonunda n. ghostla image attım, zone alarmı kurmadım, msn şu an gayet güzel çalışıyor, bir de bu zone alarm galiba neti kasıyor gibime geldi, şu an daha rahat, teeşekkür ederim

bi problemim daha var ama

http://forum.donanimhaber.com/m_3657472/tm.htm
  • @ángel
    sen benim yazdığıma bir göz attın mı
  • evt ~goldberg baktım, zaten problemle ilk karşılaşınca msnin yardımına baktım, fakat orada dedikleriyle alakası yok, yine de teşekkür ederim
  • ARKADAŞLAR MSN MESSENGER DE YENİ BİR HATA!!!

HATA KODU: 81000363

BU NE HATASI BİLEN VARMI ALLAH AŞKINA SÖYLESİN. DÜN AKŞAM MSN BİR KAPATTIM BİR DAHA AÇAMADIM.
  • şu anda bende oturum açamıyorum var mı sizlerde bir problem??
  • evet ben sakaryadayım ve msn açılmıyor, download da 0,6 k lara kadar düştü, saat 15:00 den beri durum bu...bağlantım 256 sınırsız...
  • Cevap : Telekomun yurdışı bağlantıları göçük durumda

MSN ile alakası yok
  • Arkadaşım bende de aynı sorun wardıwww.inndir.com dan AMSN die bi program indirdim.Şu an onu kullanıyorum.
  • arkadaslar bende yurtdisindan baglaniyorum ama bendede ayni problem var ayni hatayi veriyor benimkide onar diyorum ama hikaye acilmiyor nedir bu sorun boyle bir gun aciliyor ertesigun 1 hafta acilmiyor?
  • sildim tekrar yükledim bi ise yaramadi!!!!!!!!!!!!!!
  • bencede su anda msn de bi problem yok bana iki kere farklı hata kodları verdi onardım su anda baglıyım ama dikkat ederseniz myneti falan gayet güzel açıo ama diğer sitelerde bayagı bi kasıo bencede telekomdan kaynaklanıo bütün sorunlar

Önemli olan soru bunun ne kadar surecegi ¿

• bendede discovery i yüklüydü discoveryi yi sildim tekrar yükledim düzeldi
  • bnde 8.0 waRDI sildim tekrar 7.5 kurdum olmadı
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.