Şimdi Ara

Msn de bu sorunla karşılaşan varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kaç gündür msn ye giremiyorum. Aşağıya yazdığım hatayı veriyor.

" Üzgünüz, şu anda sizi msn messenger için kaydedemedik.Lütfen daha sonra tekrar deneyin.8007277b " defalarca denememe rağmen oturum açamadım.

Ama başka bir bilgisayarda girebiliyorum.Bu sorunla karşılaşan arkadaşlar varsa yardım lütfen

• benimki de problemli, bir türlü düzeltemedim

http://forum.donanimhaber.com/m_3611956/tm.htm
  • herkezde oluyor zaman aşımına ugruyor cünkü artık MSN herkezde var (umarım)
  • Problem description
    When you start MSN Messenger you cannot sign in, and you get error code 8007277b in the message:

Sorry, we were unable to sign you in to the .NET Messenger Service at this time. Please try again later. 8007277b

Possible solution / fix
    This error is usually caused by content filtering software such as CYBER Sitter blocking port 1863. Try disabling the software or allow MSN messenger access in the content filtering software options. Make sure you fully close and restart MSN Messenger before trying to sign in again.
    If you do not have access to the software options you can use a workaround: click "Tools" and then "options" at your MSN Messenger main window. In the options screen click "Connection" in the list to the left. Next, click the "Advanced Settings..." button. Check the "SOCKS version 4" checkbox (after unchecking all the other checkboxes) and set its options: server should be "messenger.hotmail.com" and port "1086" (without quotes).

sanırım yardımcı olur

• Bu problem bende de oluyor,,, son msn versiyonun çektikten sonra oldu?...

yalnız goldbergten sonra düzelir gibi olmaya başladı

saol goldberg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blizzardTR -- 2 Ağustos 2005, 14:30:30 >
  • bende çok nadir olur. eğer internette gözünüze çarpan başka bir sorun yoksa msndendir ve telekomun dns leri bir türlü düzen tutturamıyorlar
  • Bağlantı kuramadğındannn oluyorr sanırımm bana da olmuştuu. ama düzeliyorrr. yapacağın bishii yokk sanırımmm kapat açç bağlantıyıı dene düzelirr.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: selenvirus

ANGEL zone alarm bazan hiç bir durumda msn ye girmeye musade etmiyor tamamen devre dışı bırak öyle dene bağlanmayı.
    eminim kaldırıp tekrar yuklemeyi zaten denemişsinzdir.

Zone alarmı devre dışı bırakıp yaptığımda da aynı şekilde bağlanmıyordu. Zaten zone alarm yüzünden birkaç kez modemle bilgisayar arasındaki bağlantı kilitlenmişti. Gece N. ghostla image attım, zone alarmı kurmadım ve şu anda msn sorunsuz çalışıyor, tavsiyen için teşekkür ederim

ikinci problemimi hala çözemedim

http://forum.donanimhaber.com/m_3611956/tm.htm

yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler

• Yok.
  • bende de oluyor.. bazen bağlanmıyor..
  • ben sürekli atuyor msn den 10 dakkay bi offline oluyorum.
  • Benim gördüğüm bu genelde zone alarm kullananlarda oluyor. ve çok sık bir şekilde karşılaşılıyor. 1-2 dk msn ye girmek için uğraşıyorlar zone alarmın yeni sürümünü upgrade edince biraz düşüyor bu problem genelde hiç hata vermiyor.
  • Öyle bişi olduğunda ADSL varsa Router i resetleyin, normal bağlantıysada bağlantıyı kesip tekrar bağlanın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.