Şimdi Ara

msn nick

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARkadaşlar 3 4 yıldır msn de yahoo mail kullanıyorum. Bir sorun yoktu ama bu gün (E-posta Adresi Doğrulanmadı) şeklinde gözüküyor ve nick değiştiremiyorum. Hacklenmeye çalışıldığından şüphe ediyorum maile ve msn e girebiliyorum ama dediğim gibi nick değiştiremiyorum nasıl düzeltebilirim yardımcı olursanız sevinirim.

• Durum kötü. Eğer msn e giremiyorsan uzun süre, mail adresini çlmış ve şifresini değiştirmiş olabilirler. Gmail kullanmanı tavsiye ederim ve msnden de dosya alış verişi yapmamaya gayret gösterin.
  • yok bee :))herkez işkebie kübradan sallamış :) bana da öyle olmuştu sonra profilimi güncellemiştim. yoksa passporttan gelen mailimi onaylamıştım öyle geyik bişey ve sonra düzeldi o kadar basit..!
  • BElkide dondurmuşlardır şakacı kişilikli biri. Sonra sıkılır bırakır zaten.. Merak etme. Eğer dosya transferinde bulunmadıysan hack kolay bişi değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: |..::ModDünya::..|

BElkide dondurmuşlardır şakacı kişilikli biri. Sonra sıkılır bırakır zaten.. Merak etme. Eğer dosya transferinde bulunmadıysan hack kolay bişi değil.

Bildiğim kadarıyla yahoo uzantılı emailleri dondurmak mümkün değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.