Şimdi Ara

MSN ne dinliyorum özelliği çalışmıyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar eklentilerdede açık wmp de msn dede fakat göstermiyor müziği tek açarsam gösteriyor bazen oda bazı müziklerde liste şeklinde hiç bir müzikte göstermiyor neden olabilir işletim sistemim win7 direk onun wmp si yüklü wmp11 di sanırsam nasıl çözebiliriz?

• anlatıyım dostum şimdi müziği açıyorsun sesini sonuna kadar aç yoksa olmaz windows medi player dan anlatacam ama ses sonuna kadar olmalı WMP den araçlar diyorsun sonra eklentiler diyorsun sonra Windows live messenger i işaretliyorsun bol hava atmalar......
  • Bende çalışıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: savarana

anlatıyım dostum şimdi müziği açıyorsun sesini sonuna kadar aç yoksa olmaz windows medi player dan anlatacam ama ses sonuna kadar olmalı WMP den araçlar diyorsun sonra eklentiler diyorsun sonra Windows live messenger i işaretliyorsun bol hava atmalar......

dikkatli okuduysan onu yaptığımı yazdım ses te sonda
  • Elinle yaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: savarana

bol hava atmalar......

• quote:

Orijinalden alıntı: NuTeRX

Elinle yaz

AHAHAHAH
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Up
  • Uppp
  • Up!!!
  • win7 de beta wmp12 varmış bunla alakalı olabilirmiki ama sanmıyorum başka kimsede aynı problem yok hala çözüm bulunamadı!!
  • hava mı atacan millete
  • belki atıcam belki öyle durmasını istiyorum seni ilgilendirmiyo orası

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Speed_Passion -- 14 Ağustos 2009; 22:22:47 >
  • uP
  • aynı sorun bende de var. bazı şarkılarda çalışıyor bazılarında çalışmıyor. bunun sebebi nedir acaba bilen var mı?
  • Discovery veya plus! ayarlarına göz atın.Script varsa tamamını durdurup deneyin.Veya Wmp den farklı bir player deneyin.Ben iTunes kullanıyorum ve hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım.
  • bendede boyle bı sorun msnde calan sarkılar gozukmuyo naptıysam duzelmıyo..sebebını bılen varmı arkadaslar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.