Selam arkadaşlar altta bulunan XP Oyunlarım Vista'da çalışmıyor sorununa şimdi de bu eklendi yeni sistemime MSN kuramıyorum hata şu şekilde:
Sorun ne olabilir? Virüs desem lisanslı NOD32 kullanıyorum :s Ben bu sistemi almakla hata mı etmişim :( Seviniyordum 4 çekirdekli süper bir şey topladım diye ama boşş
Msn yüklenmiyor diye 4 çekirdekli bir sistem almanın neresi hata? Yanlış düşünüyorsunuz, tavsiyem Vista değilde Xp kullanmanız. O zaman sisteminizin gerçek hızını ve bilgisayar kullanmanın zevkini çıkartırsınız..
Yok ben 4 çekirdekli sistemimden gayet memnunum da beni geriyo şimdilik.
Adam XP kurarken bu hatayla karşılaştı (biz de karşılaştık zaten o yüzden götürdük) Anakartı değiştirdi RAMi değiştirdi söküp taktı baştan aşağı hiçbiri fayda etmedi yine eski parçalarıma Vistayı kurarak denedi sorun kalmadı bu yüzden Vista kullanıyoruz. Hem bu arada bunu da sormuş olayım bu nasıl iştir benim bilgisayarın XP desteklememesi mümkün mü? Mümkün değilse bu sorun bunca parça değişmesine rağmen eski parçalarla Vista kurulunca nasıl düzeldi
Hepsine karma bir cevap verebilir misiniz
Ayrıca hemen ekleyeyim download hızım da bu bil. geleli beri 5.2 KB/s oldu :s
Şu anda G Talk programını da yükledim yine hata verdi
O soruna gelince ramleri çıkarıp başka ramler ile kurmayı deneyin. Olmadı hdd cıkarın baska pc takıp orada xp kurun....
Hangi sorun için dediniz? Çünkü RAM çıkarılarak denendi HDD başka bilgisayardayken XP kuruldu benim bilg. gelince yine o hatayı verdi :s Yani kurulu olarak taktığımızda zaten önce açmadı ancak bir kez daha biz kuralım dediğimizde XP yi yine kabul etmedi :s
Arkadaşlar çok salakça bir hata yapmışım size verdiğim resimden sizin fark etmeniz mümkün değil tabi bilgisayarcı tarihi 23 Temmuz 2050 yapmış MSN tarihle oynayınca hiç ama hiç çalışmıyor :s Neyse düzeldi :d
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme