Şimdi Ara

۩۞۩>>>>MSN MESSENGER<<<<۩۞۩

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    MSN Mesenger Adına Açılan Topicler Forumda Fazla Yer Teşkil Ettiginden Dolayı

MSN 'le ilgili konuları Bir başlık Altında topluyalım Dediyorum

--------------------------------------------------------------------------------------------------
    ilk msj benden olsun...

MSN'de GÖRÜNMEZ NİCK YAPMA:

Görünmez nick için Nicinizi Secin ve ALT + 0160 a basarak niciniz gorunmez Kolay gelsin

MSN uyarı zil seslerine istedigin sesi ekleme :

denetim masası
    Ses efekti ve ses ayarı
    Ses efekti
    PROGRAM Olayları
    MSN MESSENGER
    Sırayla yukarıda yazılanları TIKLAYIN ve istedıgıniz ses dosyasını seçin
    Yeni bir ileti geldiginde yada kişi çevrim içi oldugunda sevdiginiz şarkının en güzel bölümünün çalmasını saglayabilirsiniz YADA TİTRESIM geldiginde

bana tıtreşim geldiginde GONG çalıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdogan_KILIÇ -- 9 Ekim 2005, 17:30:58 >

• baba saol ya güzelmiş gören şaşırıyor
  • Yazılım bölümünde üst konu var zaten...

Ama burda da olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi :::Banner::: -- 9 Ekim 2005, 18:21:24 >
  • evtet kardeş bılıyorum ama forumda YANİ BURADA çok MSN hakında konu açıldıgından dolayı
    bır başlık aaltında toplanmasını istedım...
    MSN HAKINDA BUTUN KONULAR BURADA YAZILSIN BENCE
    DAHA TEMİZ DAHA ÇABUK BILGILERI OGRENMEK AMAÇLI
  • İyi güzel düşünmüşsün ama MsN hakkında en kapsamlı topic şu an açılmış durumda.
    Tüm forumlar >> [Yazılım] >> Yazılım Genel >> ..---___MSN MESSENGER 7,5 İLE İLGİLİ HERŞEY___

MSN Messenger 7.5 hakkında herşey

Ve gayet verimli bir topic.
    Bu çoğu yerde yapılıyor forumda son zamanlarda.
    Geniş kapsamlı bir konu açılıyor.Sonra konusu ortak olan birçok topic açılıyor.Bu da forumda biraz kirliliğe neden oluyor bence..
    Saygılar..
  • evet mevcut bölüm e ekleme yapsaydın daha güzel olurdu bence kaldıki verdiğin konuların o bölümde olması lazım...
  • Msn de tükçe yazımınız giderse şayet ileti yazdığınız yerde ALt+Shift yapın düzelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    www6.siteadı.com ?
    19 yıl önce açıldı
    Storytel Ortak Üyelik
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaaa bu gizili nicki nası düzelticez güzelde ben eski haline getiremiyorum bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: CoxeD

yaaa bu gizili nicki nası düzelticez güzelde ben eski haline getiremiyorum bunu

normal de nick yazdıgın yere nick ini yazarak düzelmesi lazım...ben öyle yapıyorum
  • modem hata olduğundanmış meğerse

bende neden düzelmiyo dedim reset atınca oldu

• NİCKİ GÖRÜNMEZ YAPMAYI BECEREMEDİM NASIL OLACAK YAV ANLATIN ALT İLE BİRLİTE SIRAYLA 0160 A MI BASACAĞIZ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: pcforum

Bu nick görünmez olunca karşı tarafta ne görünüyor. Şu an deneme fırsatım yok bunu o nedenle soruyorum. Teşekkürler.

işi bu dostum birşey görünmüyor.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: NeRoBiAnCo

quote:

Bu nick görünmez olunca karşı tarafta ne görünüyor. Şu an deneme fırsatım yok bunu o nedenle soruyorum. Teşekkürler.

işi bu dostum birşey görünmüyor.

Teşekkürler ilk önce. O zaman karşı taraf msn adresini görebiliyormu ? Eğer hiçbirşey görünmüyorsa senin sen olduğunu nasıl anlıyor?

Tekrar teşekkürler.

denemedim ama sadece nick'in gorunmez oLuyor sanırım. MaiL adresin gorunuyordur yani.

• Konuşma Penceresinde msn adresi görünüyor..
  • teşekkürler
  • Messenger Plus 3 adlı yazılımı msn nize yükleyin ve bir çok yeniliği görün.Mesela
    Nickinizi veya diğer listedeki kişilerin nicklerini renkli yapabilirsiniz.
    İstediğiniz kişi oturum açtığında veya kapadığında şarkıyla giriş yapabilme imkanı var.
    10 saniyelik şarkı ekleyebilir ve başka bir arkadaşınıza yolluyabilirsiniz.
    Listedeki arkdaşlarına özel adlar verebilirsiniz.
    Hızlı metinler oluşturarak kısa yolla istediğiniz kelimeleri hızlı bir şekilde yolluyabilirsiniz.
    Kişisel durumunuzu farklılaştırabilirsiniz.Mesela meşkul dışarda gibi durumları farklı hale getirebilir ve gerekli ayarlı yaptıktan sonra otomatik cevap komutunu devreye sokabilirsiniz.
    Patrondan korunma özelliğini aktivite ettiğinizde messengerin o normal görüntüsü farklılaşır.HAni şu mavi adam farklı bir simge alır.Böylece msn olduğu belli olmaz.
    İşiniz varsa msn i de kapatmak istemiyorsanız kitleme olasılığınız var.Gerekli ayarları yaptıktan sonra şifre koyarsanız msn i sizden başka kimse açamaz.
    Bunların dışında Messenger Plus 3 adlı programın üzerine eklentiler ekleyebilrisiniz.Mesela Stuff Plugin diye programı eklediğinizde birden çok msn açabilirsiniz.Dosya korumasını kaldırabilirsiniz.Msn deki reklamları kaldırabilirsiniz.
    İşte msn e bir çok özellik eklemek için bunlar ideal dostlar.Kullanın ve faydasını görün

Unutmadan bu programlar Msn in kendi sitesinde tafsiye edilen programlardır sisteme her hangi bir zararı yoktur.

Msn plus ı yüklemek isteyenlere burdan indirebilirler.
    http://www.inndir.com/inndir.php?id=13895

Eyw...

• çok sağolun arkadaşlar ama yazılım bölümündeki msn topicine yazsak daha iyi olmazmı o zaman daha derli toplu olmuş olur
  • nick görünmez oolmuyor yapamadım beceremedim yardımcı olan da yok saolsun..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SirLancelot

nick görünmez oolmuyor yapamadım beceremedim yardımcı olan da yok saolsun..

Şimdi sırasıyla yazim. Msnde Araçlar> Seçenekler>Enüstteki nickini Mousenin sol tuşu ile seç sonrada > Alt tuşuna basılı tutarak> sağ tarafta numaraların ordan 0160 tuşla ozaman olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: erdogan_KILIÇ

MSN uyarı zil seslerine istedigin sesi ekleme :

denetim masası
    Ses efekti ve ses ayarı
    Ses efekti
    PROGRAM Olayları
    MSN MESSENGER
    Sırayla yukarıda yazılanları TIKLAYIN ve istedıgıniz ses dosyasını seçin
    Yeni bir ileti geldiginde yada kişi çevrim içi oldugunda sevdiginiz şarkının en güzel bölümünün çalmasını saglayabilirsiniz YADA TİTRESIM geldiginde

bana tıtreşim geldiginde GONG çalıyor...

paylaşım için teşekkürler Nick gizlemeyi hallettim ancak ses olayını beceremedim. Biraz yardımcı olurmusun (Program olayları ve msn ile ilgili seçenek bulamadım.)
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.