Şimdi Ara

MSN LİVE MESSNGER 9 FİNAL TÜRKÇE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
171
Cevap
0
Favori
31.700
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sonunda sildim ama bu sefer de eski sürümü yüklemiyor bir türlü.

Yardım edebilirseniz çok sevinirim.

MSN LİVE MESSNGER 9 FİNAL TÜRKÇE
  • şimdi yüklüyorum bakalım inşallah ifade sorunu giderilmiştir
  • Her zaman derim çalışan sisteme çomak sokmak akıl karı değil diye
    Kendimde de tecrube ettim bu hep böyledir.

Beta programla hiç işim olmaz zaten de..

Beta bir microsoft programı kurarken image alıp öyle deneme yaparım veya sistem geri yükleme
    İnş bunlardan birisi sen de vardır.

Sırf MSN den dolayı format atanlar oluyor.

quote:

Orjinalden alıntı: Rëaksiyon

Arkadaşlar acil yardımınza ihtiyacım var, MSN 9 yükledim ama sabahtan beri bağlanmıyor, nasıl bağlanabilirim yada bu sürümü nasıl kaldırabilirim?

Program Ekle/Kaldır da Windows Live Temel Parçalar diye birşey var onu mu silmem lazım aceba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TiSKE -- 18 Aralık 2008; 4:14:12 >
  • Teşekkürler.
    web setup ile indirmek daha avantajlı...tüm yüklemeleri almak istemiyorsanız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zeratull

quote:

Orjinalden alıntı: Göker

Çıktı da ben beğenmedim. Internet bölümünde de belirttim. Ama belki burada bilenler vardır. Bir bakın...

quote:

Orjinalden alıntı: Göker

İndirdim, kullanıyorum. Ancak bazı eksik yanları var.
    Mesela durumlar çok az (Telefonda, yemekte vs. yok) .. Uygun, Meşgul, Dışarda olmak üzere 3 çeşit.
    İkincisi msn'i açtığımda genellikle çevrimiçi/çevrimdışı durumuna göre sıralarım ancak yukarıdaki Sık Görüşülenler, Gruplar şeysini yok edemedim.
    Bilen bi el atsın. Yok edelim şunları...

Araçlar>Düzen>sık görüşülenleri görüntüle kutcuğundaki tiki kaldırırsan gider büyük ihtimalle

Gitmedi hala...

• kurdum sorunsuz çalışıyor.tiki kaldırarak sık görüşülenlerde kalktı.gayet memnunum.web setuptan güncelleme yoluyla kurdum.bendeki performansıyla tavsiye bile ederim:)
  • kurdum sorun yok ama plus kuruyorum calışmıyor plus... plus ta ki patrondan gizleme modu benim icin onemli....
  • Ben indirdim setup 120mb olmasına rağmen kurunca msn boyutu 68mb oluyor
    Gayet beğendim ama az kasıyor :)
    Avatar kısmında gif uzantılı hareketli resimler kullanabiliyorsunuz (200kb'den fazla olmamalı)
    Konuşma pencereleri değişmiş ve msn ana penceresinin arka temasını değiştirebiliyorsunuz
    Plus var kurdum kabul etmedi galiba uyumlu deil
  • Dileyen arkadaşlar burayada gözatsın :http://shiftdelete.net/msn-9-download-7438.html
  • Arkadaşlar yanlış hatırlamıyor isem msn 8. sürümü adayı olan rc Türkçe sürümü ile final Türkçe sürümü arasında 1 hafta fark vardı... Bu nedenle final sürümü 25 aralık yani Hristiyanların noelinde çıkacak olması muhtemel... Belki sürüm numarası çok az veya hiç değişmeycek tabi bu benim görüşüm... live messenger ile live mail de peki bir hata bulamadım şu an için ...
  • messenger 9un en tatlı sürprizi mail kutusunu varsayılan tarayıcınızla açması.herhangi bir program gerekmiyor.microsoft için ciidi bir gelişme
  • quote:

Orjinalden alıntı: whamx

messenger 9un en tatlı sürprizi mail kutusunu varsayılan tarayıcınızla açması.herhangi bir program gerekmiyor.microsoft için ciidi bir gelişme

İşe yarayan tek yanı bu zannedersem. Zira her mail gelişinde İnternet Explorer görmek zorunda kalıyorduk. Ben daha bu son sürümü kullanma taraftarı değilim. Beklenmeli biraz daha.
  • arkadaşlar msnin 2009 sürümünü indirdim. oturum açıyorum kişi listem gözükmüyor. henüz kişi listenizde kimse yok yazıyor. fakat windows msn inde oturum açtığımda kişileri görebiliyorum. yardımcı olursanız sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: asiboldon

quote:

Orjinalden alıntı: EmRSrL

Teşekkürler.
    Yalnız Messenger Plus Son sÜrümünü Kuallanmıyoruz.
    Bu Yeni SÜrüme Uyumlu Plus Prgramı Var Mı ??

Messenger Plus'ın son sürümü sorunsuz destekliyor.

maalesef msn plus 4.7 surumunu kurdum işe yaramıyor. msn plus menusu bile yok yuklendikten sonra
  • quote:

Orjinalden alıntı: cem_hakan

quote:

Orjinalden alıntı: asiboldon

quote:

Orjinalden alıntı: EmRSrL

Teşekkürler.
    Yalnız Messenger Plus Son sÜrümünü Kuallanmıyoruz.
    Bu Yeni SÜrüme Uyumlu Plus Prgramı Var Mı ??

Messenger Plus'ın son sürümü sorunsuz destekliyor.

maalesef msn plus 4.7 surumunu kurdum işe yaramıyor. msn plus menusu bile yok yuklendikten sonra

Plus 4.79 beta olan versiyonu sadece kısıtlı özellikleri çalışıyor.(Çoklu msn,sekmeli pencere vs..)Renkli nick olayı şuan desteklemiyor.Yani Msn de renkli nickler kod olarak gözükücek bunu göz önünde bulundurarak yükleyin.

• Teşekkürler bi deneyelim bakalım.
  • Şu betanın normalini çıkarsınlar iğrenç olmuş Estetik ve sade görünüyor ama programcıık adına birşey yok
  • quote:

Orjinalden alıntı: __LP__

Şu betanın normalini çıkarsınlar iğrenç olmuş Estetik ve sade görünüyor ama programcıık adına birşey yok

Daha ne istiyorsun arkadaşım? Oldukça gelişmiş ve güzel.
  •  MSN LİVE MESSNGER 9 FİNAL TÜRKÇE

sorunsuz kurdum ve programı açabiliyorum ama bağlanmak istediğimde resimdeki hatağı veriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Noctivagant -- 20 Aralık 2008; 23:57:11 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Noctivagant

MSN LİVE MESSNGER 9 FİNAL TÜRKÇE

sorunsuz kurdum ve programı açabiliyorum ama bağlanmak istediğimde resimdeki hatağı veriyor.

Çok gıcık bir sorun. Bende de vardı. Vista kullandığımdan dolayı format atmak zorunda kaldım. Öyle düzeldi. Eğer XP kullanıyorsan ComboFix diye bi program var. Onu indir çalıştır. İşlemi bittiğinde sorunun ortadan kalktığını söylüyorlar.

Not: Vista kullanıyormuşsun. Resime dikkatli bakmamışım. Çözümü bazı yabancı sitelerde var. İngilizcen iyiyse hatayı Google'da arat bi araştır derim. Benim İngilizcem iyi olmadığından sorunu formatla düzelttim.

Ha bi de başka bir yöntem: Programlar ve Özelliklerinde eğer yüklü ise Nvidia İnternet Access Manager (Ya da ona benzer bişey)'ı kaldırmayı dene.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DemirKipi -- 21 Aralık 2008; 1:58:33 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.