Merhaba arkadaşlarlar bi sorunum var sizlerle paylaşmak istedim kendim çözemedim yardımcı olursanız sevinirim bnm sorunum ; msnle ilgili 2 gündür msnde bana yazılanlar gelmiyo bi kişiyle iletişim kurmam için benim ona yazmam gerekiyo ben ona bişey yazdıktan sonra anca o zaman onun yazdıkları bana oda bazen geliyo yani ben msnimi açıp kimseye yazmadan durduğumda insanlar bana bişey yazsa bile bana gelmiyo msni kaldırdım defalarca yeniden yükledim onardım yamalarını sildim herşeyi 0'ladım ama düzelmedi sizin bu konu hakkında bilgileriniz warsa lütfen yardımcı olun online yazışmalarım var haftasonu ve msnimde bu sorun oldukça işlerim aksıycak acil yardım lütfen arkadaşlarr şimdiden teşekkürler..
sanırım msn nin kendi de bir sorun var çünkü aynı şey bende de var umarım yakında düzelir. yani sorun sadece sende değil genel bir sorun
Aynısı benim bir arkadaşımdada var umarım hemen çözülür sorun.
genel bir sorunn.. yapacak birşey yok. bekleyeceğizz..
ama çoook garip bir sorun ya.. inş hemen düzelirr.
bnmde bi ara aklıma geldi ama başka bu sorunla karşılaşan görmediğim için yani diğer arkadaşlarımda sorun yok acaba diyorum 256lık adsl bağlantısında mı olabilir onuda düşünmüyo değilm
quote:
Orjinalden alıntı: egemen45
bnmde bi ara aklıma geldi ama başka bu sorunla karşılaşan görmediğim için yani diğer arkadaşlarımda sorun yok acaba diyorum 256lık adsl bağlantısında mı olabilir onuda düşünmüyo değilm
hayır benimki 256 değil.bendede aynı sorun war.. konudışı foruma gel.orda topic açtım... gör bak kaç kişide sorun warmıs..