Şimdi Ara

msn ifadeleri nerde muhafaza ediliyor??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
7.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar pc me format atıcam şimdi msn deki ifadelerimde silinecek. acaba bu ifadeler nerde muhafaza ediliyor. o kadar ifadeyi arkadaşlardan uzun zamandır araklıyorum şimdi format atınca bu ifadelerin gitmesini istemiyorum. lütfen bir bilen varsa yardımcı olursa beni çok sevindirecek. şimdiden kolay gelsin.

• Bunu bende merak ediyorum...
  • http://forum.donanimhaber.com/m_8259650/tm.htm

google dan aratınca bu çıktı
  • vistada burda

C:\Users\xxx\AppData\Local\Microsoft

xpde ise

C:\Documents and Settings\xxx\Local Settings\Application Data\Microsoft

buradaki msn klasörünü yedekle formattan sonra aynı yerine geri koy ifadelerin geri gelir

• quote:

Orjinalden alıntı: nihat1551

vistada burda

xpde ise

buradaki msn klasörünü yedekle formattan sonra aynı yerine geri koy ifadelerin geri gelir

teşekkürler bende merak ediyordum
  • quote:

vistada burda

xpde ise

Böyle bir şeyin mümkün olduğunu bilmiyordum. Önceden diğer arkadaşların açtığı konulardan böyle bir şey görmemiştim çünkü. Teşekkürler.
  • quote:

vistada burda

xpde ise

Thx
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CEDP.Backup isimli program avatarlarını ve ifadelerini istediğin şekilde istediğin yere alıyor arkadaşın dediğide oluyor fakat onlarda direk resimler olmuyor diye biliyorum
  • konu 9. sayfada ve arama neticesinde bulamamıs bir baslık acmısdım ozurlerimi diler bu baslıgı yukarı tasıdım
    aslında daha once defalarca bakdıgım yerde cıkdı aklımıza uzantısı olmayan dosyaları acmaya calısmak gelmediki daha önce şimdi ogrendik arkadaslar windows resim ve faks goruntuleyicsiyle o sizin adresinizin oldugu klasordeki emoticons lar acılıor

ekleme 2:hatta arkadaslarım her seye oluyor orda user titlede eskiden kullandıgınız tum avatarlar tum arka planlar var ya nası olduda daha onceden onları resim gorunuleyicisi ile acmayı denemedim ya
    ( sinir oldukça msjı editliom 3. defa bu )

kimse yedekleme programlarıyla ugrasmasın amaç hiçç dert etmeyin bos verin onları acmayı ogrendik ya yeter :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olimpiali -- 14 Temmuz 2007; 0:12:28 >

• C:\Documents and Settings\Ömer\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger

bu şekildemi yedek alcaz...
  • tam olarak bu dosyanın içinde

C:\Documents and Settings\GpRsCi\Local Settings\Application Data\Microsoft\Messenger\xxxxxx@hotmail.com\ObjectStore\CustomEmoticons

bana yeni lazım oldu bir smile .dt2 uzantılarını gif yapınca ne oldugu çıkıyor meydana
  • 2 yıl; 7 ay; 4 gün (947 gün) sonra bizi aydınlattığınız için teşekkürler. yeni msn de belli bir yere kaydediliyor demek.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.