Şimdi Ara

MSN'DEN ACCOUNT ÇALMA-- RESIMLI ANLATIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
3.708
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Başlık msn den account çalma ( yani böyle bir şey yapma,kötü bişi) manasıyla açılmıştır

ps: bu arkadasların hepsi home player, yani keylogger girme, şifresini başkasına söyleme falan gibi basit hatalar yapmayacak 2 yıllık oyuncular ...

bugun msn'den çalınan 3. charı duyunca bu konuda bişiler yazmam gerektiğini hissettim, antalyadan bir arkadasımın çalınmıstı daha önce nasıl oldu anlamadık sadece faruk___@hotmail.de isimli birisi eklemiş ve biraz konusmus bunu biliyorum...

sonrasında ankaradan bir arkadasın çalındığını duydum o da yine sadece msn den biriyle konusmus

bugun charı çalınan arkadas sınıf arkadasım yine ev oyuncusu...
    sadece msn den satın alacak arkadasla konustuklarını ve onun GORUNTULU KONUSMA yolladıgını biliyoruz...
    bana da bugun alıcı olarak gelen bir arkadasla yaptıgım konusmayı ekliyorum:

11.05.2007 21:17:57 batu murat sen şu
    11.05.2007 21:17:57 batu murat bow çarı
    11.05.2007 21:18:02 batu murat satansın
    11.05.2007 21:18:02 batu murat demi
    11.05.2007 21:18:05 murat batu evt
    11.05.2007 21:18:43 batu murat kaç lwl di
    11.05.2007 21:18:43 batu murat hangi
    11.05.2007 21:18:48 murat batu 49
    11.05.2007 21:18:50 batu murat serverde
    11.05.2007 21:18:51 murat batu persia
    11.05.2007 21:18:58 batu murat kaça satıyon
    11.05.2007 21:18:58 batu murat _?
    11.05.2007 21:19:06 murat batu 120
    11.05.2007 21:19:17 batu Görüntülü Arama yapmak istiyor. Yanıtla (Alt+C) Reddet (Alt+B)
    11.05.2007 21:19:25 murat batu hayır
    11.05.2007 21:19:31 batu murat ßß
    11.05.2007 21:20:09 murat batu sen arkadasları hekleyen elemansın değil mi
    11.05.2007 21:20:19 murat batu şerefsiz

işte böyle arkadaslar nasıl yapıyolar bilmiyorum ama gitti 3 char, gitti kaç aylık emekler, paralar...

• valla benimde gitti görüntüyü açtığım da bulanıktı sonra kapattı msnden çıktı keylogger atmış bi kaç dosyalarım gitti charım heklendi vsvs nasıl yaptıgını bende bilmiyorum

Orijinalden alıntı: América

valla benimde gitti görüntüyü açtığım da bulanıktı sonra kapattı msnden çıktı keylogger atmış bi kaç dosyalarım gitti charım heklendi vsvs nasıl yaptıgını bende bilmiyorum
    yanlız değilmişiz...

Orijinalden alıntı: alestas

yanlız değilmişiz...

Alıntıları Göster
    yazıya bakarmısın !!

goruntulu arama yapmak istiyor hayır deyince "BB"

bu arada arkadası hackleyen e-mail sfd_sfd@hotmail benzeri saçma salak bi e-mail adresiymiş

• quote:

yazıya bakarmısın !!

goruntulu arama yapmak istiyor hayır deyince "BB"

bu arada arkadası hackleyen e-mail sfd_sfd@hotmail benzeri saçma salak bi e-mail adresiymiş

Alıntıları Göster
    Görüntülü yapmalarının nedeni IPnizi öğrenmek. Ip nizi öğrendikten sonra bir takım programlarla <s.isteminizin açıklarından faydalanarak> içeri giriyorlardır. Bunlar zor işler değil Büyütmeyin öyle. Lamerler işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Beni7Bitirdi_ -- 11 Mayıs 2007; 23:21:19 >

• quote:

Orijinalden alıntı: _Beni7Bitirdi_

Görüntülü yapmalarının nedeni IPnizi öğrenmek. Ip nizi öğrendikten sonra bir takım programlarla <s.isteminizin açıklarından faydalanarak> içeri giriyorlardır. Bunlar zor işler değil Büyütmeyin öyle. Lamerler işte.

Alıntıları Göster
    Bilgisayarınızda bir anti-virüs,anti-spyware yazılımı ve bir güvenlik duvarı mutlaka bulundurun ve güncellemelerini yapın.Bakın bakalım o zaman keylogger atıp sizi hackleyebilcekler mi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: nkA

Bilgisayarınızda bir anti-virüs,anti-spyware yazılımı ve bir güvenlik duvarı mutlaka bulundurun ve güncellemelerini yapın.Bakın bakalım o zaman keylogger atıp sizi hackleyebilcekler mi ?

Alıntıları Göster
    arkadaslar su anda hanginizde güvenlik duvarı, anti-spy ve anti-virüs yazılımı yok???

tahmin ediyorum hepinizde var o nedenle yok sunu yükleyin yok bunu yükleyin demenize gerek yok, hepimiz kullanıyoruz bu programları, önemli olan -su anda bunları okuyan ve hacklemeyi bilen- adamların hangi yöntemle hangi açıkla sistemimize girdikleri ve hesaplarımızın çalınması...

Bunları bilirsek o zaman engellemesinide biliriz...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

arkadaslar su anda hanginizde güvenlik duvarı, anti-spy ve anti-virüs yazılımı yok???

tahmin ediyorum hepinizde var o nedenle yok sunu yükleyin yok bunu yükleyin demenize gerek yok, hepimiz kullanıyoruz bu programları, önemli olan -su anda bunları okuyan ve hacklemeyi bilen- adamların hangi yöntemle hangi açıkla sistemimize girdikleri ve hesaplarımızın çalınması...

Bunları bilirsek o zaman engellemesinide biliriz...

Alıntıları Göster

Karakterini Microsoft hackleyecek değil ya? Microsoft özel olarak girip, savunma kalkanlarını uyutup karakterinin her türlü bilgisini almıcak ki?

*Olağanüstü yeteneğe sahip kişilerin karakter çaldığını sanmıyorum dostum.

Onlar zaten maksimum 1500$ edecek karakterlerle uğraşmıyorlar. Onlar gidip büyük vurgun yapıyorlar. Ali-Veli kardeşimizin 60-70 level karakterini almaktansa büyük işler yapıyorlar daha büyük sistemlere girip onbinler, yüzbinler ÇALMAK gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Beni7Bitirdi_

Karakterini Microsoft hackleyecek değil ya? Microsoft özel olarak girip, savunma kalkanlarını uyutup karakterinin her türlü bilgisini almıcak ki?

*Olağanüstü yeteneğe sahip kişilerin karakter çaldığını sanmıyorum dostum.

Onlar zaten maksimum 1500$ edecek karakterlerle uğraşmıyorlar. Onlar gidip büyük vurgun yapıyorlar. Ali-Veli kardeşimizin 60-70 level karakterini almaktansa büyük işler yapıyorlar daha büyük sistemlere girip onbinler, yüzbinler ÇALMAK gibi.

Alıntıları Göster
    tamam doğru diyosun microsoft götürcek değil ya

benim söylediğimde tam senin dediğin gibi çalınan accountlar 66-80-80

özellikle ilgilendikleri seviye bunlar

ve işte az önceki hackleyen adamla konusmamız :

sonrasında küfür oldugu için eklemedim ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alestas -- 12 Mayıs 2007; 0:25:07 >

• quote:

tamam doğru diyosun microsoft götürcek değil ya

benim söylediğimde tam senin dediğin gibi çalınan accountlar 66-80-80

özellikle ilgilendikleri seviye bunlar

ve işte az önceki hackleyen adamla konusmamız :

sonrasında küfür oldugu için eklemedim ...

Alıntıları Göster
    botter

• quote:

Orijinalden alıntı: ~Anor~

botter

Alıntıları Göster
    arkadaşlar msn üzerinden char satışı için pazarlık yapacaksanız kesinlikle SRO oynadığınız pc den msn ye girmeyin gidin bi internet cafeye yeni msn oturumu açın ordan işinizi halederseniz daha sağlıklı olur
    bide PW değiştirebilmesi için gizli sorunuzu bilmeleri gerekiyo onu bilmeden sizi heckleyemezler sadece soyarlar
    genelde msn yoluyla charlar soyulur tam anlamıyla hecklenmez tabi ki istisnalarda olabilir...
    son bi tavsiye char oluştururken silkroad bizden email adresi ister, hiç olmayan bi adres yazın mesela "fjhotu4967@jıupy294.com" gibi sallayın bişiler ama hiç böle bi adres war olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaRK_Z7D -- 12 Mayıs 2007; 2:42:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: DaRK_Z7D

arkadaşlar msn üzerinden char satışı için pazarlık yapacaksanız kesinlikle SRO oynadığınız pc den msn ye girmeyin gidin bi internet cafeye yeni msn oturumu açın ordan işinizi halederseniz daha sağlıklı olur
    bide PW değiştirebilmesi için gizli sorunuzu bilmeleri gerekiyo onu bilmeden sizi heckleyemezler sadece soyarlar
    genelde msn yoluyla charlar soyulur tam anlamıyla hecklenmez tabi ki istisnalarda olabilir...
    son bi tavsiye char oluştururken silkroad bizden email adresi ister, hiç olmayan bi adres yazın mesela "fjhotu4967@jıupy294.com" gibi sallayın bişiler ama hiç böle bi adres war olmasın

Alıntıları Göster
    la sakın olmayan bi adres yazmayın yeni şifre değişim kuralında mailinize gelecek o şifreler. sonra giremezsiniz charınıza ama yeni bir adres açıp sizden başkasının bilmediğinden emin olun ve o maili kullanmayın sadece şifre istemeye kullanırsınız

• böyle char heackleyenlere varya server da dolasırken bile artık korkuyorum ya bu nedir yaf arkads-asım wow oynuyo ne lag sorunu var ne calınma sorunu var hesap satacaklar verdiler şifreyi yabanmcı birnine soru sormadan zaten calınma derdi yok bence her chara wow daki gibi ücretsiz olarak bir cd key verecekler sadece char sabipleri bilecek onu söle an sorgusuz sualsiz charı geri alacak ( cd keyi baskasına söklersede kendi bilce iş)

|DH| TOYOTA KARDEŞLİĞİ
    2005 TOYOTA COROLLA TERRA SPECİAL 1.6 110 HP
  • quote:

Orijinalden alıntı: imamoglu

böyle char heackleyenlere varya server da dolasırken bile artık korkuyorum ya bu nedir yaf arkads-asım wow oynuyo ne lag sorunu var ne calınma sorunu var hesap satacaklar verdiler şifreyi yabanmcı birnine soru sormadan zaten calınma derdi yok bence her chara wow daki gibi ücretsiz olarak bir cd key verecekler sadece char sabipleri bilecek onu söle an sorgusuz sualsiz charı geri alacak ( cd keyi baskasına söklersede kendi bilce iş)
    Zone alarmın en son sürümümünü yükleyip ayarlarını güzel yaptıktan sonra hiçbir keylogger bilgi gönderemez.Çünkü zone alarm bütün al ve dl ları kontrol ediyor anormal bir veri akışı olduğunda hemen durdurup size soruyor bu ne diye ismini gösterip

• quote:

Orijinalden alıntı: nkA

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MoonStar06

ewet
    01 Mart 2014 23:59:59 itibariyle Tamamı Sorunsuz Char Alım-Satım Adedim : 1.284 Olmuştur.
    Güveniniz İçin Herkese Sonsuz Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

ewet

Alıntıları Göster
    Gerçekten antivirüs antikeylog felan bunlar hikaye programlar bunları zaten kim yapıyor hackerlar ee kesin bir açıkları vardır elinde sonunda bulurlar. bide şunu deneyin açık portunuz varsa kapatın pc nize kimse bağlanamasın giremesin belki işe yarar

• quote:

Orijinalden alıntı: _aNaToLia_

quote:

ewet

Alıntıları Göster
    bunlara lamer denir mesala dh de herkesin ipsi var

• quote:

valla benimde gitti görüntüyü açtığım da bulanıktı sonra kapattı msnden çıktı keylogger atmış bi kaç dosyalarım gitti charım heklendi vsvs nasıl yaptıgını bende bilmiyorum
    quote:

Orjinalden alıntı: *-SnaKe_EYeS-*

ben biraz biliyorum kamera lı konuşma attığında sana senin ip adresini alabiliyo tabi sende onun kini

• quote:

Orijinalden alıntı: Siemgi

quote:

Orjinalden alıntı: *-SnaKe_EYeS-*

ben biraz biliyorum kamera lı konuşma attığında sana senin ip adresini alabiliyo tabi sende onun kini

Alıntıları Göster
    de ip adresini nasıl alıyor ben onu soruyorum
    birde niye beni banlıyorsun ki

• quote:

de ip adresini nasıl alıyor ben onu soruyorum
    birde niye beni banlıyorsun ki

Alıntıları Göster
    netstat
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.