Şimdi Ara

msn de alttaki reklam gözükmüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • msn de alttaki reklam gözükmüyor hotmail.com da da bazı reklamlar gözükmüyor nedendir bilen var mı yardımcı oluurmusunz?java kurulu bu arada

• İnsanlar reklamdan kaçmak ister sen görmek istersin
    Kullandığın Firewall ve ad-aware benzeri programlar neden oluyordur.Bende de öyle.Gerçi msn kullanmıyorum ama hotmailde reklam yok çok şükür
  • Msn için patch ya da bu tür birşey kurduysan da reklemları engellemiş olabilir. Ben de çoklu MSN açmak vs için MSN Patcher Plus isminde bir exe dosyası kullanıyorum ama çok işe yarıyor. MSN Messenger penceresindeki reklamı kaldırıyor , çoklu MSN açmaya izin veriyor , Yanda görülen sinir bozucu "tab"ları kaldırıyor vs.. Bu tip bir program çalıştırmış olabilirsin. Herhangi bir sorun olduğunu zannetmiyorum. Kolay gelsin...
  • flashplayer kurulu mu? bu sayfada mesela yandaki reklamları görebiliyor musun?
  • o reklamları angelleyici patch varda neden bu kdara reklam görmek istersin anlamış değilim aç televizyonu orda izle reklamları
  • Firewall ve ad-aware programlarıyla ilgisi yok bir müdahaleden dolayı kalkmıştır.eğer reklamlarını geri istiyorsan msn yi program ekle kaldır ve msconfig den kaldırıp yeniden kur tahminmce sorunun düzelicektir.sana kolay gelsin...

ayrıca flaş programınında yüklü olması şart onuda kontrol et.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pink_Panther -- 7 Ekim 2005, 5:22:24 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.