Şimdi Ara

Msn 7,5 gönderecek bir hayırsever aranıyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bizim güvenlik duvarı izin vermediğinden dolayı ben indiremiyorum. Bir hayırsever Msn 7,5 sürümünü Msnden rica etsem, şu msn adresine yollayabilirmi. Bende 7 yüklü oda başka bilgisayardan kurulmuş haldeki dosyalarını alarak oldu.
    Gönderene dua edeceğim.

karizmanihat@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blue_wind -- 22 Kasım 2005, 11:31:56 >

Kirli düşlerinle mi kirleteceksin temiz bedenimi... Çık git hayatımdan, ne sana yer var ne de pis bedenine... Sana dokunduğum o güne lanet olsun... Sözlerimin ağırlığını kaldıramıyorsan eğer küfret gitsin, ama ne olur bakma yüzüme...
    Senin o gözlerin var ya, herşeyi bitirdi.. Yazık ettin geçen günleri.. Hani o verdiğin sözler, yalanmıydı birer birer.. Artık seni sevemem ki..
  • hiç mi hayır sever yok ya
    Kirli düşlerinle mi kirleteceksin temiz bedenimi... Çık git hayatımdan, ne sana yer var ne de pis bedenine... Sana dokunduğum o güne lanet olsun... Sözlerimin ağırlığını kaldıramıyorsan eğer küfret gitsin, ama ne olur bakma yüzüme...
    Senin o gözlerin var ya, herşeyi bitirdi.. Yazık ettin geçen günleri.. Hani o verdiğin sözler, yalanmıydı birer birer.. Artık seni sevemem ki..
  • gmail in var ise pm ile bana yolla
    Her kırdığın kalp için.tahtaya bir çivi çak.her özründe,çivileri çıkar.çiviyi çıkarsanda izi daima kalır.
    www.onurfotografcilik.com
  • KARDEŞ HERYERDE VAR BAŞKA BİR YERDEN İNDİRİVER YADA ARKADAŞIN DEDİĞİ GİBİ VER GMAİLİ YOLLAYALIM

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.