arkadaşlar bende 7210 var ve msj yazıyorum yolluyacam ama daha 100 karakter yazmışım ve yollarken bu msj karşi tarafa 2 msj olarak gıdıyor ve turkcell hattımdan 2 knt. gıdecegıne 4 gıdıyor bu telefondan kaynaklandıgını anladım çunku başka telefona takıyorum hattımı normal 160 karakterı tek msj da gonderıyor acaba telefonun ayarlarında bır oynamamı yaptım yoksa TELEFONCUYAMI gıtmem gerekıyor...
dostum türkçe karakterlerii yani ç ğ ı ö ü gibi olanları kullanma.bunlar yüzünden oluyor.
sorun telefonda sen türkçe karakter kullanma mesla "ı" yerine "i" yaz "ğ" yerine "g" yaz ok
arkadaşlar unuttum bu arada türkce karakter kullanmıyorum ç ğ ı ö ü gibi ama genede 2 msj olarak gıdıyor şoyle solıyım 89 karakter yazınca 1 mesaj uzerın yazınca blunerek 2 msj olarak gıdıyor
ilginize genede tşk ederim ama dededım yani
telefon dilini komple ingilizce yapip denermisin bi?
hocam denedım ama olmuyor bu sorun daha 1 haftadan beri var ve çıldıracam yanii kntler patır patır gıdıyor
heralde kısa msj dedıkleri bu
hakkaten bu galiba ama seninkilerde fazla kısa gibi
YARIN EN İYİSİ BEN BİR TELEFONCUYA GORUREYIM ARASINA PARAMI SIKIŞTI NE bır fikir alayım dedım sızden ama telefoncu yolu gozuktu bence
Eğer telefonun garantiliyse kvk ya götür ücretsiz bi yazılım güncellemsi yapsınlar ona büyük ihtimalla yazılımdan yapıo o problemi!
quote:
Orjinalden alıntı: thedevourer
Eğer telefonun garantiliyse kvk ya götür ücretsiz bi yazılım güncellemsi yapsınlar ona büyük ihtimalla yazılımdan yapıo o problemi!
HOCAM ilgin için tşk ederim ben en iyisi yarın bır telefoncuya sorayım da sonra kvk ya gıderım daha bıtmedı garantısı cunku yarın ayrıntılı olarak solerım sıze bakalım ne dıyecek
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme