Şimdi Ara

msj cekiyorum ama?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bende 7210 var ve msj yazıyorum yolluyacam ama daha 100 karakter yazmışım ve yollarken bu msj karşi tarafa 2 msj olarak gıdıyor ve turkcell hattımdan 2 knt. gıdecegıne 4 gıdıyor bu telefondan kaynaklandıgını anladım çunku başka telefona takıyorum hattımı normal 160 karakterı tek msj da gonderıyor acaba telefonun ayarlarında bır oynamamı yaptım yoksa TELEFONCUYAMI gıtmem gerekıyor...

• dostum türkçe karakterlerii yani ç ğ ı ö ü gibi olanları kullanma.bunlar yüzünden oluyor.
  • sorun telefonda sen türkçe karakter kullanma mesla "ı" yerine "i" yaz "ğ" yerine "g" yaz
    ok
  • arkadaşlar unuttum bu arada türkce karakter kullanmıyorum ç ğ ı ö ü gibi ama genede 2 msj olarak gıdıyor şoyle solıyım 89 karakter yazınca 1 mesaj uzerın yazınca blunerek 2 msj olarak gıdıyor

ilginize genede tşk ederim ama dededım yani
  • telefon dilini komple ingilizce yapip denermisin bi?
  • hocam denedım ama olmuyor bu sorun daha 1 haftadan beri var ve çıldıracam yanii kntler patır patır gıdıyor

heralde kısa msj dedıkleri bu
  • hakkaten bu galiba ama seninkilerde fazla kısa gibi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YARIN EN İYİSİ BEN BİR TELEFONCUYA GORUREYIM ARASINA PARAMI SIKIŞTI NE bır fikir alayım dedım sızden
    ama telefoncu yolu gozuktu bence
  • Eğer telefonun garantiliyse kvk ya götür ücretsiz bi yazılım güncellemsi yapsınlar ona büyük ihtimalla yazılımdan yapıo o problemi!
  • quote:

Orjinalden alıntı: thedevourer

Eğer telefonun garantiliyse kvk ya götür ücretsiz bi yazılım güncellemsi yapsınlar ona büyük ihtimalla yazılımdan yapıo o problemi!

HOCAM ilgin için tşk ederim ben en iyisi yarın bır telefoncuya sorayım da sonra kvk ya gıderım daha bıtmedı garantısı cunku yarın ayrıntılı olarak solerım sıze bakalım ne dıyecek
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.