Şimdi Ara

Msi Z97I mı Asus Maximus VI İmpact mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.083
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, yazın düşük bütçeyle topladığım mini itx sistemimin parçalarını yavaştan yükseltmek istiyorum. İkinci el anakart almayı düşünüyorum. Yukarda yazdığım iki kart arasında kararsız kaldım, yardımcı olur musunuz?
    Şimdiden teşekkürler.

İşlemci şimdilik: G3258
    Ekran kartı: R9 270x
    Kasa: Cooler Master Elite 130

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Odval -- 28 Mart 2016; 2:38:56 >

• Odval kullanıcısına yanıt
    ASUS MAXIMUS VI EXTREME tabiki de. MSI olan model en berbat anakart modeli. SLI/CF DESTEĞİ BİLE YOK. Ram sıkıntısı da yaşarsın gerek yok.
  • deatless22 kullanıcısına yanıt
    extreme değil hocam, impact modeli mini itx için.
  • bazen okumadan direk ezbere yazabiliyorlar işte, msi nin z170i modelini kullanıyorum wireless teknolojisi asusunkinden daha iyi diğer konularda pek farkları yok açıkçası bütçene hangisi uygunsa onu alman sana birşeyi kaybettirmeyecektir.
  • Odval kullanıcısına yanıt
    Kardeşim o iki anakart arasinda bir fark yok ki. Ikiside ayni özellikte. Tercih sana kalmış. Ister Asus al ister Msi hicbirsey farketmez. Ben olsam Asus alırdım. Sadece isimleri farkli o kartlarin tüm özellikleri aynı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • impact 8 fazlı güç dizaynı atx rog lardan geride kalmamış overclock özellikleri önde bir kart ln2 modu mevcut.

ses yongası baya iyi

kutu içeriği iyi

gaming 6 fazlı

ses alc 1150 üzerine kurulu

z97 çipset fakat m2 slotu yok z97 nin z87 den ayırt edici özelliklerinden birisi m2 diğeri sata express ki oda yok.

Daha bir çok fark bulabilirsin. Benim açımdan Arada büyük bir fiyat farkı yoksa impact alırdım gibi duruyor. Tabi 2 ci elde z87 kartın görece garantisi daha az kalmış olabilir.(asus 3 yıl veriyor olmalı ben 2 yıl üzerinden değerlendirdim)
    kaynakçahttps://www.techpowerup.com/reviews/ASUS/MAXIMUS_VI_IMPACT/1.html
    https://www.techpowerup.com/reviews/MSI/Z97I_GAMING/

edit:yazım ve noktalama &ekleme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 28 Mart 2016; 15:44:22 >

• Teşekkür ederim cevaplarınız için, asus modelini almaya karar verdim. 6 ay daha garantisi varmış.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.