Şimdi Ara

Msi Z97 Gaming 7 Bios Çözünürlük sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Anakartım başlıktada belirttiğim gibi Msi Z97 Gaming 7 pc im açılırken bios ekranı nedense çok ykaın gözüküyor bios a giriyorum 2 hareket yapıyorum ekranda sayılar beliriyor ve pc donuyor sistemim imzamdaki gibi yardımlarınızı bekliyorum

ayrıntı: bu sorun 1080 p tv de oluyor pc yi tüplü bi monitöre bağladım sorun kalktı ancak tüplü masamda çok yer kapladığı için iş görmez
    şimdiden teşekkürler
     Msi Z97 Gaming 7 Bios Çözünürlük sorunu Msi Z97 Gaming 7 Bios Çözünürlük sorunu

• Lütfen yardım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biosun son sürümünü yüklemeyi deneyin derim.
  • OmrTR kullanıcısına yanıt
    Selam
    Bilgisayarı açın ve @BIOS'a girin. O esnada bilgisayarın arkasındaki RESET düğmesine basın(Klavye ve USB 3.0 portları arasındaki küçük düğme). Bilgisayar yeniden başlayacaktır. Bilgisayarda masaüstü geldikten sonra direkt kapatın.
    Prizden fişini çekerek birkaç dk. bekleyin. Bu şekilde düzelmesi gerekir ama siz her ihtimale karşı 1.A sürümü olan @BIOS'u yükleyin(Üstten 2. olan).
    Kolay gelsin..

Anakartınızın linki:https://tr.msi.com/product/motherboard/support/Z97-GAMING-7.html#down-bios

• quote:

Orijinalden alıntı: Bay_KG

Selam
    Bilgisayarı açın ve @BIOS'a girin. O esnada bilgisayarın arkasındaki RESET düğmesine basın(Klavye ve USB 3.0 portları arasındaki küçük düğme). Bilgisayar yeniden başlayacaktır. Bilgisayarda masaüstü geldikten sonra direkt kapatın.
    Prizden fişini çekerek birkaç dk. bekleyin. Bu şekilde düzelmesi gerekir ama siz her ihtimale karşı 1.A sürümü olan @BIOS'u yükleyin(Üstten 2. olan).
    Kolay gelsin..

Anakartınızın linki:https://tr.msi.com/product/motherboard/support/Z97-GAMING-7.html#down-bios

dediğiniz buton clear cmos butonu galiba tamam onu yaparım ancak bu 1 a yı yükledikten sonra usb belleğe falan mı alayım o kısımda ne yapmam gerekiyor ?

• 2 ihtimal var ya ram yada ekran kartın arızalı. Yada ısıdan kaynaklanıyor da olabilir bilgisayarın bios ayarlarını sıfırlar daha sonra açıp bi 15-20 dk çalıştıktan sonra ekran kartının chipsetlerin ısılarını kontrol et elini yalıyorsa sıkıntı. Ha birde ekran kartının soğutucusu chipe tam temas etmiyorsa ufacık bir boşluk bile varsa bu sorunu yapabilir. bi deneyip haber ver bakalım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OmrTR
    dediğiniz buton clear cmos butonu galiba tamam onu yaparım ancak bu 1 a yı yükledikten sonra usb belleğe falan mı alayım o kısımda ne yapmam gerekiyor ?

Selam
    Flash belleğinizi FAT32 olarak biçimlendirip indirdiğiniz dosya içindekileri flash belleğe kopyalayın ve bilgisayarı yeniden başlatıp @BIOS'a girdikten sonra update diye bir yer var(anakart modeline göre değişiklik gösterir), oraya tıklayın ve önce mevcut @BIOS'U yedekleyin daha sonra yenisini yükleyin.
    Kolay gelsin..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayar şirkette gidince deniyicem umarım dediğiniz gibi değildir garantiyle uğraşmak hiç istemiyorum ancak benim asıl takıldığım sorun şu tüplü monitördeykem hiçbirşey yok tvye geçince böyle oluyor çok acayip

• Bay_KG kullanıcısına yanıt
    Deniyicem bilgisayarın yanına gidince umarım çözülür

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.