Şimdi Ara

Msi z97 g3 mü z87 g 45 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
926
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Fiyatları birbirine yakın vatana z97 anakartlar gelmiş alınmalı mı?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• DR.DONATELLO kullanıcısına yanıt
    Şahsi fikrim z97 serisinden en az g5 alınmalı. Geçen Dominic'in açtığı bir konuda z97 chipset kartların karşılaştırmalı özellikleri vardı beni g3 memnun etmemişti. Ama tabiki bu benim şahsi fikrim. Aradaki 60 lira verilebilir bir miktar pek tabi. Z87-Z97 karşılaştırmasını da kartlar stoklara girince yapmanız daha doğru olur çünkü stoklara girdiklerinde fiyat hareketlenmeleri fazla olabiliyor.
  • Bu saaten sonra z87 almanın hiç bir mantiği yok . z97 cipset hem şimdiki işlemcileri hemde bir sonra ki sene çıkacak işlemcileri destekliyecek z97 ileriye dönük bir yatırım olur.
  • DR.DONATELLO kullanıcısına yanıt
    Şahsi tavsiyem fiyatların oturmasını beklemeniz ve ASUS GRYPHON Z97'yi beklemenizi tavsiye ederim.

Z87 olanına bakarsak f/p Z97 anakartlar arasında zirveye yerleşecek gibi.
  • Z97'ler Broadwell işlemcileri destekleyeceği için Z87 alınmaz bence hazır az bir fiyat farkı varken. Malum teknoloji çok hızlı gelişiyor. Gaming 5 daha iyi bir seçim olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neuchatel -- 11 Mayıs 2014; 16:58:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihyilmaz1820

Şahsi tavsiyem fiyatların oturmasını beklemeniz ve ASUS GRYPHON Z97'yi beklemenizi tavsiye ederim.

Z87 olanına bakarsak f/p Z97 anakartlar arasında zirveye yerleşecek gibi.

soru biraz sacma olcak ama tahminen sizce bu. asus z97 gryphon ne zaman cikar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gryphon da sanırım Mark1 ve 2 olarak üretilecek.Yani zırhlı ve zırhsız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    z87-a Anakart için ram sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Erderdii63 kullanıcısına yanıt
    Duyuruldu zaten.

Bence çok geçmeden gelicektir.(İnşallah fiyatı Z87 olani gibi olurda f/p canavarı olur.)
  • Z97 anakartlar DDR4 Ramlerie destekliyor mu? Ya da hali hazırda satışta olup DDR4 destekleyen kartlar var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teeraal

Z97 anakartlar DDR4 Ramlerie destekliyor mu? Ya da hali hazırda satışta olup DDR4 destekleyen kartlar var mı?

hayır

• Intrepid I kullanıcısına yanıt
    1. soruya mı 2. soruya mı cevap verdiniz? Yoksa 2sine birden mi?
  • herikiside maalesef

• arkadaşlar gaming 3 ile gaming 5 farkı nedir peki.
    almayı dusunuyorum da
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathlike

arkadaşlar gaming 3 ile gaming 5 farkı nedir peki.
    almayı dusunuyorum da

Gaming 5: SLI ve Crossfire destekli, Gaming 3 ise sadece Crossfire destekliyor. Bunun yanında USB 3.0 ve PCIe slotları sayılarında farklılıklar var. Gaming 5 daha makul görünüyor.
  • Toleranta12 kullanıcısına yanıt
    Sli yapmayı düşünmüyorum.
    g3 almamın sakıncası yok sanıyorum dimi. Vatan stoklarında g5 yok cunku.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deathlike

Sli yapmayı düşünmüyorum.
    g3 almamın sakıncası yok sanıyorum dimi. Vatan stoklarında g5 yok cunku.

SLI yapmayı düşünmüyorsan Gaming 3 elbette mantıklı olur. Sonuçta her iki anakartın temel özellikleri bire bir aynı.
  • Hacı ne farkeder sanki sıvı azot soğutmalı overclock canavarı mı yapacaksınız, dünya çapında düzenlenen yarışmalara mı katılacaksınız amaç ne anlamıyorum o kadar overclok yapıyonuz %5 performans artışı bile olmuyor bu kadar para saçacağınıza gidin ssd alın, ramleri yükseltin nebilim işlemciyi iyisinden alın. Çok saçma geliyor bana yaptığınız iş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.